Woodnotes työhuoneessa

IMG_6063

IMG_6061

Nyt kurkistus työhuoneen puolelle, jonne olohuoneessa aiemmin majaillut Woodnotesin Avenue-matto päätyi. Kierrätys onnistui hyvin, sillä minusta Avenue näyttää siltä kuin se olisi varta vasten tätä tilaa varten hankittu. Tätä ennen huoneessa oli edellisen asuntomme peruja olevat Formen Lumia-matot, jotka esiintyvät aiemmissa työhuonepostauksissa. Avenuen väritystä ja raitojen rytmiä on kyllä pakko kiittää: tässäpä matto joka sopii melkein tilaan kuin tilaan.

IMG_6066

Kuvissa näkyy myös PK Copenhagenin juliste, jossa esiintyy Arne Jacobsenin muurahaistuoli. Näitä tanskalaisen muotoilun helmiä esitteleviä julisteita on tehty kokonainen sarja. Tilasin tämän samoihin aikoihin Artekin A331-valaisinta esittävän julisteen kanssa (vilahtaa mm. olohuonepostauksessa), mielessä oli kai silloin jonkinlainen skandinaavisen designin alttari. Nyt en ole enää varma, haluanko sijoittaa näitä kahta julistetta vierekkäin. Muurahaistuoli saattaa päätyä tänne työhuoneeseen, eikö esimerkiksi tuossa pöydän vasemmanpuoleisella seinällä olisi sille hyvä paikka?

PK Copenhagenin julisteiden tilaaminen hoituu hieman normaalista poikkeavalla tavalla – kuva nimittäin saapuu maksun jälkeen sähköpostiin tiedostona, josta voi tulostaa haluamansa kokoisen julisteen. Tästä minun on kuitenkin pakko esittää kritiikkiä. Sivuilla sanotaan, että tulosteen maksimikoko on 70 cm x 100 cm. Oma julisteeni on 50 cm x 70 cm, mutta tuolikuvion reunat pikselöityvät jo tässä koossa rumasti eikä jälki näytä läheltä katsottuna hyvältä. Arvioni on, että tiedosto olisi kestänyt hädin tuskin tulostuksen A4-kokoon.

Olisipa muuten oikeasti joskus kiva istua tuossa pöydän ääressä blogipostauksia naputtelemassa, mutta todellisuudessa läppärini viihtyy suurimman osan aikaa arjen komentokeskuksessa eli alakerran ruokapöydällä. Ne ajat, jolloin voin sulkeutua tuntikausiksi työhuoneen rauhaan taitavat olla vielä kaukana edessä…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 29.5.2014
  JohannaL said:

  Kaunis matto ja passaa kyllä hyvin 🙂

  • 30.5.2014
   lisbet said:

   Se on kyllä passelin kokoinen työhuoneeseen! Nyt tuntuu, että miten olen voinut pitää moista postimerkkiä olohuoneessa:D

 2. 29.5.2014

  Onpas erikoinen tapa julisteen toimittamiseen. Kaunis kuva, mutta harmi tietenkin, ettei laatu ole ihan odotettua tasoa.

  • 30.5.2014
   lisbet said:

   Joo, ideana on varmaan säästä postikuluissa sekä myyjän että ostajan eduksi. Ja mikä ettei! Mutta harmittaa tosiaan tuo laatu. Mielenkiintoista on, että pikselöitymisongelma on vain tuossa tuolikuviossa – tekstit, logot yms. skaalautuvat oikein kauniisti.

 3. 29.5.2014
  Maija said:

  Onko tuo pöytälevy vanerista vai puusta ja millä on käsitelty? On aivan upean näköinen kokonaisuus!

  • 30.5.2014
   lisbet said:

   Moi, pöytälevy on Bauhausista ostettu puutaso ja käsitelty värittömällä puuvahalla. En enää edes muista mitä puulajia tuo on, mutta olisinkohan kirjoittanut sen johonkin aiempaan työhuonepostaukseen…