IKEA:n Viktigt-mallistosta kesäpihalle?

PH132723

Viime vuonna lanseeratun SINNERLIG-malliston huuma on hädin tuskin laantunut, kun IKEA tuo markkinoille toisen luonnonmukaisen ja vähäeleisen sarjan. VIKTIGT-malliston pressikuvat ovat jälleen henkeäsalpaavan kaunista työtä. Mallisto on tehty yhteistyössä Ingegerd Råmanin kanssa. Professorin taiteilijajuuret ovat lasissa ja keramiikassa, mutta tuotteissa on myös huonekaluja, valaisimia ja sisustustavaroita.

PH132760
PH132715 PH132782

PH132758 PH132751

Itse olen iskenyt silmäni mallistossa istuimiin. Vaikkei terassista ole vielä ladottu ensimmäistäkään kiveä, olen jo miettinyt, millainen oleskeluryhmä sille tulee. Minua miellyttäisi neliskulmaisia polyrottinkisohvia keveämpi rakenne, ja nämä VIKTIGT-malliston istuimet vaikuttavat tutustumisen arvoisilta. Ylemmän kuvan sohvan materiali on lakattua rottinkia, mutta alempi on paperinaurua, jonka soveltumisesta ulkokäyttöön en aivan varma. Molemmissa istuimissa on teräsrunko.

PH132724

PH132720

Mallisto tulee myyntiin 6.5.2016.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 12.3.2016

  Minäkin iskin silmäni tähän mallistoon, täynnä todella kauniita juttuja! Täälläkin terassi kaipaisi jotain kivaa istuskeluryhmää.. olen vähän miettinyt pitäisikö yrittää itse rakennella jokin sohvan tapainen (Suvin ja Mankun versio on niin hieno!) vai löytäisikö jostain jonkin suht edullisen ja silmää miellyttävän version. Tuo lakattu rottinkisohva voisi olla todella kiva vaihtoehto!

  • 12.3.2016
   lisbet said:

   Valkoisen Harmajan sohva on hieno! Tähän asti melkein ainoa vaihtoehto on ollut tehdä itse, ellei ole halunnut investoida uuden sohvakaluston verran designpihakalusteisiin 😀 Pistän toivoni siihen, että yleisön toive on kuultu ja tulevana kesänä kivoja, tyylikkäitä ja kevytrakenteisia kesäkalusteita löytyy myös edullisemman hintaluokan tuotteista.