Inspiraatiota syyspukeutumiseen englantilaisesta maalaistyylistä

Brooks Brothers
Really Wild Clothing

Syksy taitaa olla monelle pukeutumissesongeista se mieluisin. Ainakin minulle! Tällä hetkellä en tosin suunnittele ostavani itselleni mitään uutta, vaan odotan lähinnä mahtuvani jälleen vaatekaappini sisältöön. Se ei kuitenkaan estä minua tunnelmoimasta vuodenaikaa – viime vuosina olen liittänyt sen englantilaiseen kartanotyyliin tweedjakkuineen, vahatakkeineen, ruutukuoseineen ja tietysti kuraisine saappaineen. Tästä tyylistä voi hyvin nauttia, vaikkeivät koirat, hevoset, Land Roverit ja maalaiskartanot olisikaan osa arkea.

Parhaiten tämän tyylin taitavat tietysti brittimerkit itse, joten kokosin inspiraatioksi tuotekuvia parilta sellaiselta valmistajalta, joita olen viime vuosina seuraillut (no, mukaan mahtuu myös jenkki- ja ranskalaismerkki).

Really Wild Clothing
Fairfax & Favor
Really Wild Clothing
Le Chameau
Fairfax & Favor

En välttämättä halua larpata englantilaista kartanonrouvaa päästä varpaisiin, mutta jo muutamalla huolellisesti valikoiduilla vaatekappaleella pääsee tunnelmaan. Kollaasiin pyrin kokoamaan myös merkkejä, jotka ovat helpommin saatavissa täällä kotimaassa. Vasemmasta ylänurkasta alkaen:

Barbourin Tartan Walker -sateenvarjoKN Kati Niemen Karita-lierihattuSabina Savagen huivien kuviot ovat satumaisen kiehtovia • Gantin Paisley-kuvioinen mekkoReally Wild Clothingin silkkipuseron kukkakuvio on perinteikkään Liberty of Londonin arkistoista kaivettu • Barbourin vahatakki on ikoninen maalaispukine, mutta omaan käyttööni hankkisin mieluiten International Quilt -tikkitakinFjällrävenin Övik-pooloneuleTommy Hilfigerin villasekoitetakkiEspritin ruudulliset housutLe Chameaun kumisaappaat sopivat vaikkapa kotipuutarhurille, jos metsästys ei kuulu harrastuksiin • Oscar Jacobsonin tartankuosinen villahuivi on lainattu miesten osastolta • Penelope Chilversin tupsusaappaat ovat herttuatar Catherinen suosikit

Really Wild Clothing
Sabina Savage

Jos et vielä saanut kylliksesi , kannattaa kurkata Pinterestistä Country Style -tauluni ja liittyä muutenkin seuraajakseni Pinterestissä. Käytän sitä edelleen aktiivisesti ja minusta se on edelleen paras somekanava ideointiin ja inspiraatioon.

Puraiseeko maalaistyyli? Mikä sinua inspiroi syyspukeutumisessa?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele