Itsenäisyyspäivän asu – kiiltävää viskoosia ja pehmeää kashmiria

Pikainen päivitys täältä, ennen kuin lähdemme tuttavaperheen luo viettämään itsenäisyyspäivän iltaa. Aamupäivää on vietetty ulkoillen ja tv:tä katsellen. Olo on vaunulenkin ja saunan jäljiltä lämmin ja raukea. Kiva silti lähteä pimenevään iltaan ja katsella kotien jouluvaloja.

Illan asu koostuu Odd Mollylta pari vuotta sitten saadusta viskoosimekosta ja Stockmannin Essentials-sarjaa olevasta Sienna-kashmirneuletakista. Olen hypistellyt Essentialsin muitakin vaatteita, sillä ne ovat nimensä mukaisesti vaatekaapin kulmakiviä. Materiaaleina on luonnonkuituja kuten silkkiä, kashmiria ja merinovillaa. Esimerkiksi valkoinen silkkipaita on herättänyt mielenkiintoni. Minulla oli sellainen aiemmin Filippa K:lta, mutta se meni vuosien ja pesujen myötä huonoon kuntoon. Erittäin monikäyttöinen vaatekappale kuitenkin.

Mekko ja neule ovat lähes samanvärisiä ja asun juju piileekin eri materiaaleissa ja tekstuureissa – viskoosin kiilto vs. kashmirin untuvainen pehmeys vs. pitsiyksityiskohtien runsaus.

Villasukat ovat myös olennainen osa kokonaisuutta, ei korkkareita tänään.

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa sinne ruutujen taakse!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu