Keväisen vaalea kokonaisuus

Vaihteeksi taas päivän asua, näitä on helppo kuvata aamuvuorojen jälkeen. Yhdistelin vaatekaapistani löytyviä elementtejä keväisen vaaleaksi kokonaisuudeksi. InWearin hame on parin vuoden takainen ostos, Samsoe & Samsoen pitsitoppi toissasyksynä hankittu. Stockmannin Essentials-mallistoa olevan kashmirneuletakin ostin ennen joulua – se näkyy olevan nyt alennuksessa verkkokaupassa, useimmat koot tosin jo loppuunmyyty. Jalassa ovat kengät, jotka sopivat kaiken kanssa.

Arvatkaas mitä, yritin tänään kuvata vlogia päivästäni. Valmista julkaistavaa ei kuitenkaan tullut, vaikka jonkinlaisen harjoitelman kyhäsin pätkistä kokoon. Ehkä parin päivän päästä seuraa uusi yritys. Tubettajanurani vaatii vielä treeniä tai vaihtoehtoisesti matalamman julkaisukynnyksen. Video ilmaisumuotona kiinnostaa minua edelleen kovasti – tarkoitan siis nimenomaan pitempiä videoita, en mitään seitsemän sekunnin tiktokhyppelyitä.

YouTubessa on kyllä ihan liian vähän nelikymppisiä äitejä! Saa toki vinkata, jos tiedätte jotain kivoja kanavia. Kiinnostaisiko teitä vastaavasti kuulla, mitä seurattavaa minä olen löytänyt Tubesta?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 3.3.2023
  Henna-Riikka said:

  Kiinnostaa ehdottomasti sekä katsoa mahdollisia vlogi-pätkiä, että kuulla suosituksia 🙂

  • 4.3.2023
   lisbet said:

   Hei kiva! Yritän saada suositukset listattua piakkoin, katsotaan niitä vlogeja…