Jo joutui armas aika

Amforan lehtilautasarvonta on suoritettu niiden määräaikaan jätettyjen kommenttien kesken, jossa oli pyydetyt yhteystiedot. Olipa mukava lueskella päättäjäiskuulumisianne, kiitos kaikista vastauksista. Random.org:in satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi kommentin nro 18, eli Helunan, onneksi olkoon!

Onneksi olkoon myös kaikille tänä keväänä valmistuville ja hyvää päättäjäisviikonloppua! Viime hetken lahjavinkkinä tiedoksi, että lehtilautaset ovat nyt tarjouksessa Seinäjoen Amfora Shopissa ja verkkokaupassa. Jos haluat jatkossakin kuulla tuoreimmat uutiset Amfora Designin tuotteista ja tarjouksista, liity tykkääjäksi Facebookissa.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele