Saana ja Olli

Tältä näytti eilen avatussa Saana ja Olli -popupissa Sisustuksen koodissa. Suunnittelijaduon ekologisten hampputekstiilien taustoista voit lukea tarkemmin heidän kotisivuillaan. Omaan tietoisuuteeni nämä oivaltavat printit ovat saapuneet vasta tänä keväänä, mutta Saana Sipilä ja Olli Sallinen ovat suunnitelleet nimikkomerkilleen jo vuodesta 2008. Mielenkiintoista nähdä, millaisia kuoseja suunnittelijoiden mielikuvituksesta kumpuaa jatkossa. Popupista olisi voinut hankkia vaikka mitä kivaa, mutta olin jo etukäteen iskenyt silmäni Maailman synty -tyynyyn ja hyvältä se olkkarin sohvalla näyttääkin.

Koodissa avattiin eilen myös BEdesignin popup. Vaikka 50-millinen objektiivini taipui huonosti kalusteiden kuvaamiseen, joitain kuvia tiedossa huomenissa. Niin, ja Amfora-arvonnan voittaja myös!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

3 keskustelu

 1. 5.28.13

  Ihania kuvia olet napsinut! Mukava kun piipahdit liikkeessämme 🙂

  • 6.3.13
   lisbet e. said:

   Oli mukava käydä ja nähdä pikaisesti sinutkin:)