Jouluaaton yksityiskohtia

Hyvää jouluiltaa täältä Vantaalta. Meillä on ollut rento juhla oman perheen kesken. Aika montaa juttua järjesteltiin aivan viime tinkaan asti, mutta sellaista se on, huh! Toisaalta kaiken pakertamisen jälkeen laskeutuminen joulurauhaan tuntuu sitäkin ihanammalta. Täällä äidyttiin siis aivan pyhien alla tekemään pientä pintaremonttia, mutta palataan siihen toisessa postauksessa.

Lupasin itselleni upeita leikkokukkia joulupöytään ja päädyin tilaamaan kimpun Ihanan Kukkasen verkkokaupasta (floristin valinta Heidin K:n inspiroimana). Perinteistä enkelikelloa puolestaan valmistaa ainakin ruotsalainen Dala Industrier.

Nyt on maha täysi ja takki tyhjä, mutta onneksi edessä on reilun viikon verran joululomaa. Ihmeelliset välipäivät: ei ole enää joulu eikä vielä uusi vuosi. Lähden tummaan iltaan nauttimaan kuumasta paljusta, rattoisia pyhiä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele