Jouluaaton yksityiskohtia

Hyvää jouluiltaa täältä Vantaalta. Meillä on ollut rento juhla oman perheen kesken. Aika montaa juttua järjesteltiin aivan viime tinkaan asti, mutta sellaista se on, huh! Toisaalta kaiken pakertamisen jälkeen laskeutuminen joulurauhaan tuntuu sitäkin ihanammalta. Täällä äidyttiin siis aivan pyhien alla tekemään pientä pintaremonttia, mutta palataan siihen toisessa postauksessa.

Lupasin itselleni upeita leikkokukkia joulupöytään ja päädyin tilaamaan kimpun Ihanan Kukkasen verkkokaupasta (floristin valinta Heidin K:n inspiroimana). Perinteistä enkelikelloa puolestaan valmistaa ainakin ruotsalainen Dala Industrier.

Nyt on maha täysi ja takki tyhjä, mutta onneksi edessä on reilun viikon verran joululomaa. Ihmeelliset välipäivät: ei ole enää joulu eikä vielä uusi vuosi. Lähden tummaan iltaan nauttimaan kuumasta paljusta, rattoisia pyhiä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu