Joulukorttipeliä

IMG_0780

Eilen minulla oli hetki aikaa pyöriä kaupungilla ja käytin ajan jouluostoksiin. Samalla tuli hankittua joulukortit, joiden suhteen lupasin olla tänä vuonna ajoissa – ei enää viimeisen postituspäivän hätäilyä, kiitos! Aiempina vuosina olen hankkinut kortit Unicefilta, mutta valitettavasti Unicefin jouluinen tuotemyynti on kokonaan päättynyt. Itse askarrellut joulukortit olisivat tietysti ihanat, mutta ylimääräistä tekemistä vältellen turvaudun valmiisiin kortteihin ainakin siihen asti, kunnes pikkuväestä on apureiksi tehtailussa.

Tänä vuonna meiltä lähtevät maailmalle Maija Louekarin Marimekolle suunnittelemasta Kuusikossa-kuosista poimitut graafiset joulupuut. Ostin kortit Helsingin keskustan Akateemisesta kirjakaupasta, ja siellä oli muitakin jouluisia Marimekon kortteja, jos sattuu kiinnostamaan. Verkosta en tähän hätään löytänyt näille ostopaikkaa.

IMG_0795 IMG_0448

Tästä aiemmin otetun kuvan korteista tuli muutama kysely, joten kerrottakoon, että J-kortit ovat turkulaisen Zinotin käsialaa ja sain ne viime vuonna blogilahjana. En osaa sanoa, onko kortteja tänä vuonna kaupan, tietävätkö turkulaiset?

Muitakin mustavalkoisia jouluhankintoja tuli tehtyä, lähipäivinä niistä lisää. Viikonloppuna on tiedossa myös yksi ihanan mustavalkoinen arvonta, pysykää kuulolla!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

1 kommentti(a)

  1. 11.26.14
    Haiha said:

    Unicefin aiempien vuosien kaltainen joulumyynti on tosiaan kutistunut perinteisten tuotteiden osalta, mutta kyllä esimerkiksi kortteja myydään (useampia erilaisia), myös kaikkea muuta hyödyllistä ja kivaa, joka käy lahjaksikin. Tästä löytyvät Kampissa olevan joulumyynnin aikataulut: https://www.unicef.fi/vapaaehtoiset/paikallisryhmat/helsinki/ (melkein sivun alalaidasta). Kannattaa käydä joku kerta vaikka kurkkaamassa tarjontaa, vaikka kortit ehditkin jo ostaa.