Joulupäivän ulkoilut retrovaunuin

Myöhäiset joulupäivän terveiset täältä Seinäjoelta. Vauhdikkaan aattopäivän jälkeen tänään on otettu rauhallisemmin, jatkettu joululahjojen availua, ulkoiltu ja tietysti syöty. Ihana sydäntalven aurinko käväisi juuri ja juuri metsänreunan yllä ja valaisi huurteisen maiseman. Onpa ollut upea joulu myös säiden puolesta!

Vaunulenkin menopelinä eivät tällä kertaa olleet Cybexit vaan vuosimallin 1977 Silver Cross -vaunut, joissa miehenikin on vauvana pötköttänyt ja jotka anoppi on uskollisesti säästänyt. Saman merkin vaunuissa on lykitty Britannian kuninkaallisen perheen jälkikasvua neljän sukupolven ajan, joten pieni prinsessamme oli arvoisessaan seurassa. Vaunut ovat kookkaat ja hyvin jousitetut ja niitä on kerrassaan juhlava työntää mutta mitenkähän vantaalaisäiti saisi nämä pakattua autoon lähtiessään harrastuskuskiksi tai ruokakauppaan?

Toivottavasti joulu on sielläkin sujunut mukavissa merkeissä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele