Juhannusta kohti – blogi jää tauolle

Päätin pitää pientä blogitaukoa joulupyhien ajan. Välipäivinä ajattelin, että venytän taukoa vuodenvaihteeseen asti, jolloin blogini juhli 2-vuotissynttäreitään. Sitten jatkoin lomaani vielä oman 35-vuotispäiväni ohi ja aina tähän loppiaiseen asti. Tänä aikana kirkastui päätös pitemmästä tauosta. Kuinka pitkästä – en tiedä tarkkaan. Sanotaan vaikka, että postaan seuraavan kerran ennen juhannusta. Kevään aion keskittyä treenaamiseen, paremminvointiin ja erääseen projektiin, joka on huutanut huomiotani jo pitkään. Tässä yhteydessä päätän myös mainosyhteistyön Indiedays Inspirationin kanssa, kiitokset sinne suuntaan!

SoMe-vierotusoireiden välttämiseksi postailen kuviani kevään ajan Instagram-tililleni. Jos et ole Instagram-käyttäjä, myös blogin Facebook-sivut on nyt viritetty niin, että siellä näkyvät Instaan postaamani kuvat. Luonnollisesti näiltä kanavilta saa myös ensimmäisenä tiedon blogin uudesta tulemisesta.

Ihanaa alkanutta vuotta teille kaikille!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

16 keskustelu

 1. 1.6.14
  littleB said:

  Synttärionnea niin sinulle kuin blogillekin! 🙂
  Seurailen sua instassa, mut toivottavasti palaat pian tännekin. Ihanaa alkanutta vuotta! <3

 2. 1.6.14
  Anonymous said:

  Toivon sinulle oikein luovaa blogitaukoa! Blogisi on erittäin kaunis ja myönteinen! Marjukka

 3. 1.6.14

  No harmi! Blogisi on yksi suosikeistani. Mutta ymmärrän tauon, oikein hyvin! 🙂

 4. 1.6.14

  Juhannusta odotellessa! Kävin tykkäämässä fb:ssä, instagram kun on itselleni ihan vieras juttu:) Mukavaa talven jatkoa ja kevään odotusta!

 5. 1.6.14

  Jatketaan seurailua instassa

 6. 1.6.14
  Mikko said:

  Tauko tekee välillä hyvää. Nauti ja tee kaikkea ihanaa! Hyvää alkanutta vuotta ja onnittelut vielä synttäreistä!

 7. 1.6.14
  Padmerine said:

  Synttärionnittelut blogille ja oikein hyvää jatkoa! 🙂

 8. 1.6.14
  Anonymous said:

  Mäkin harmittelen, sillä tykkään blogistasi hirmuisesti! Kiva kuitenkin kuulla, että palaat blogisi pariin vielä, eli hyvää kannattaa sitten odottaa! 🙂
  Synttärionnittelut sinulle sekä blogillesi! 🙂

  Heli

 9. 1.6.14
  Anonymous said:

  Mukavaa blogitaukoa! Nauti uusista jutuista! Seurailen tauon aikana instaa. Kiva, että postailet sinne!
  -Jontteriini

 10. 1.6.14

  Oi, rentoa blogilomaa ja palaa pian takaisin. 🙂

 11. 1.6.14
  Alma said:

  Onnea synttäreiden johdosta ja rentouttavaa blogilomaa. Täällä sitä ootellaan sitten paluutasi.:)

 12. 1.6.14

  Harmi juttu, blogiasi oli niin kiva seurailla! Mutta pieni tauko ja irtiotto vanhasta tekee kyllä välillä enemmän kuin hyvää, siispä rentouttavaa ja innostavaa blogilomaa sulle 🙂

 13. 1.6.14
  Anna said:

  Hyvää taukoa ja kiva kun et kokonaan aalloilta häivy ;). Innolla odotan jos kuitenkin päätät jatkaa jossain vaiheessa taas tiiviimpää bloggaamista. Ihanaa alkanutta vuotta!

 14. 1.7.14
  Iisa said:

  Hyvää synttäriä niin sinulle kuin blogillesi! Mukavaa taukoa ja kevään odotusta! 🙂

 15. 1.8.14
  Annika said:

  Huutelen täältä heipat hetkeksi, ja samalla synttärionnittelut sinulle ja blogille! Harmi että taukoilet, sillä blogisi on ihanan erilainen kuin valtavirta, ehdottomasti hyvällä tavalla. Jään kaipaamaan varsinkin kirjoituksiasi. Ymmärrän kiireet kuitenkin paremmin kuin hyvin, joten taukoile rauhassa – me olemme täällä odottamassa kun palaat. 🙂 Siihen asti insta olkoon paikkamme!

 16. 4.11.14
  Cherry said:

  Juuri tässä sua katselin ruudusta 🙂 ja tulin tänne poikkeamaan. Mukavaa blogitaukoa ja intoa sekä iloa muihin projekteihin! Nähdään 🙂