Kadonnut bloggaaja

Kommenttiboksissa oli jo hieman huolestuneita äänensävyjä, joten ajattelin tulla ilmoittautumaan, että täällä ollaan ja kaikki on hyvin. Tai siis on, jos väsymystä ja kiirettä ei lasketa. Reiluun viikkoon en ole saanut kameraan tallentumaan mitään julkaisukelpoista ja alkuviikon olin kokonaan pois koneen ääreltä, siinäpä pääasialliset syyt postausten vähyyteen.

Loppuviikko taitaa mennä samoissa merkeissä, mutta sitten näyttää vähän helpottavan! Kuullaan siis pian.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

8 keskustelu

 1. 10.25.12
  Cara said:

  Mietinkin juuri eilen, että sinusta ei ollut hetkeen kuulunut ja rupesin jo kaipailemaan uuttaa postausta 🙂
  Jotenkin lohduttavaa kuulla, että muillakin on kiirus ja mieluisia kuvia ei tallennu kameraan, minulla on nimittäin juuri tällainen tilanne! Kiirus ja vähäinen päivänvalo ovat kyllä bloggaajan pahimpia vihollisia. No mutta ihanaa kun pian alkaa joulunaika, toivottavasti silloin muut kiireet helpottaa ja voi keskittyä kaikkeen mukavaan jouluiseen puuhaan.

  • 11.29.12
   lisbet said:

   Tätä tuntuu nyt marraskuussa olleen paljon liikkeellä blogimaailmassa. Pitäisikö sitä kutsua blogimasennukseksi?

 2. 10.26.12
  Helena said:

  Voi kuinka yllättynyt olinkaan pienen tauon jälkeen tullessani blogiisi. Ihanaa, että olet julkaissut kasvokuvasi ja olinkin positiivisesti yllättynyt tunnistaessani sinut. Olet suosikkejani Pekan lisäksi 🙂 Kovin lämpimän, iloisen ja herttaisen kuvan sinusta saa tuolla toisellakin puolella. Ymmärrän hyvin, jos joku haluaa pitää bloginsa kasvottomana, mutta on kyllä oikein mukavaa jos näkee kasvot blogin takana. Kasvot antavat niin paljon persoonallisuutta blogeille. Sinä olet kuvauksellinen ja kaunis.

  Tsemppiä kiireiseen viikkoosi!

  • 11.29.12
   lisbet said:

   Kiitos Helena kauniista sanoista. Herttaisesta en tiedä, mutta oma itseni yritän olla joka tilanteessa:D

 3. 10.27.12
  Anonymous said:

  Hei!
  Ihanaa olet palannut, useasti olen kurkistellut onko postauksia. Lukijasi joka on keski-ikäinen mutta tykkää tyylistäsi. Mukavaa alkutalvea t. mummeli.

  • 11.29.12
   lisbet said:

   Kiitos, ihana että kaikki lukijat eivät ole vielä kaikonneet, vaikka hiljaista on ollut. Yritetään saada blogiin vähän eloa lähiviikkoina. Mukavaa talven alkua sinnekin!

 4. 10.31.12

  blogistani löytyisi sinulle haastetta (sitten kun kiireet helpottavat) 🙂