Kahden lapsen äidin hehku ja muita meikkiostoksia

kosmetiikka-7

Hattaravaroitus! Tulipa otettua söpöjä blogikuvia. Mutta minkäs teet: pioniaika, kosmetiikkapakkaukset ja keväinen valo houkuttelevat romanttisemman puolen esiin. Sitä puolta edustaa myös tämä Diorin Rosy Glow, joka on tullut tutuksi maskeeraajilta töissä ja jonka päätin viimein ostaa itsellenikin. Tämä on aika heleä pinkki, mutta toimii mielestäni etenkin kalpean kevätihon kanssa. Olemme nimenneet sen ”kahden lapsen äidin hehkuksi”. Nimitys juontaa juurensa päiviin, jolloin olin juuri palannut äitiyslomalta kuopuksen syntymän jälkeen ja eräs miespuolinen työkaveri lausui kohteliaisuuden ulkonäöstäni kuvaillen sitä kahden lapsen äidin hehkuksi. Hm, haitanneeko tuo, että kyseinen hehku on peräisin meikkivoiteesta ja poskipunasta? Diorkin mainostaa palettiaan värinä, joka tuo kasvoille terveen hehkun – case proven.

Toinen Dior-ostos on Color Awakening Lipbalm, joka on lähtökohtaisesti väritön huulirasva. Huulille levitettynä se muuttaa väriään huulten kemian (ja uskoisin myös että lämpötilan) mukaan. Näin ollen väri on jokaisella hieman erilainen. Käytän arkisin harvoin punia ja minulla on luonnostaan aika vahva väri huulissa, joten rasva riittää hoitamaan ja korostamaan omaa sävyä.

[envira-gallery id=”5418″]

kosmetiikka-8

Ostin ensimmäistä kertaa Essien kynsilakkoja. Jaksan vain harvoin lakata kynnet, koska parin päivän sisällä lopputulos kuitenkin lohkeilee poistokelposeksi. Aiemmin minulla on ollut enimmäkseen Diorin lakkoja, mutta en ole huomannut mitään erityistä niiden laadussa tai kestävyydessä edullisempiin merkkeihin nähden. Essie puolestaan on tunnettu laajasta sävyvalikoimastaan, jopa vähän liiankin hyvästä päätöksentekoa ajatellen. Alexa, joka toimii Essien brändilähettiläänä, suositteli blogissaan klassista ja heleää Mademoiselle-sävyä ja tartuin mielelläni suositukseen. Tosin olen vasta ehtinyt pikaisesti testaamaan väriä, sillä lakkausprojekti piti taas aloittaa perusteellisilla huoltotoimenpiteillä. Kynnet ja niiden päälle kasvavat kuivat kynsinauhat ovat suuri ongelmakohtani, ja jaksan vain harvoin käydä sitä jatkuvaa taistelua, jota niiden kurissa pitäminen vaatisi. Tästä voisin jorista vaikka kokonaisen postauksen verran ja ehkä jossain vaiheessa niin teenkin.

[envira-gallery id=”5420″]

Lumene on kuluneen vuoden aikana käynyt läpi suuren ilmeuudistuksen. Itse arvostan Lumenessa myös sen perinteisempiä ominaisuuksia: kohtuullista hintaa ja helppoa saatavuutta. Silloin saattaa markettireissultakin tarttua mukaan huulikynä ja puna ilman sen suurempaa testi- ja vertailukierrosta. Kosteuttavan huulipunan lämmin sävy 3 (”kaunein kevät”) ja sen kaveriksi ostettu rajauskynä 4 ovat lähellä huulteni omaa väriä. Kylmempään pinkkiin taittava rajauskynä (sävy 4) puolestaan osoittautui virheostokseksi, mutta kenties kesä ja ruskettuneet kasvot antavat tälle vielä mahdollisuuden.

kosmetiikka-10

Yritän pitää meikkiarsenaalin maltillisena ja käyttää ostamani tuotteet loppuun, mutta joskus on kiva testailla myös vähän jotain uutta. Oliko tässä teille tuttuja tuotteita? Vannotteko luksusmerkkien, luonnonkosmetiikan vai markettituotteiden nimeen?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele