Kuinka tapasin isäsi

Kaupallinen yhteistyö Asennemedian ja Mövenpickin kanssa

Siitä on kohta jo kuusitoista vuotta ja se tapahtui, kun opiskelimme tulevan mieheni kanssa samaa alaa. Olin luvannut järjestää sokkotreffit eräälle ystävälleni. Haarukoin sopivaa ehdokasta lähipiiristäni ja päädyin siihen kaikkein mukavimpaan ja kiinnostavimpaan mieheen. Mutta lähes samoin tein iski katumus. Ehkä ne treffit olisi pitänytkin järjestää minulle? Onnekseni sokkotreffit eivät poikineet jatkoa – itse asiassa ystäväni taisi nähdä lävitseni tässä asiassa ennen kuin sitä itsekään tajusin. Ja kohta jo huomasin tapailevani lähipiirini mukavinta ja kiinnostavinta miestä.

mövenpick-fruity-creamy-1

Yksillä ensimmäisistä treffeistämme mies vei minut piknikhengessä puistoon syömään Mövenpickin suklaajäätelöä, suurta suosikkiaan. Tämä herkku tarjoiltiin tietenkin suoraan lusikalla yhteisestä purkista. En itse niin piittaa tuhdeista suklaajäätelöstä ja taisin sen ääneen mainitakin, mutta onneksi orastava suhde kesti moisen töyssyn ja eteenpäin on päästy näkemyseroista huolimatta. Tämän yhteisen hetken jälkeen Mövenpickin jäätelöä on löytynyt pakastimesta lähes aina. Meillä se tekee jälkiruoan ja vierasvaran virkaa. En ole innokas leipuri enkä jaksa puuhastella monimutkaisten jälkiruokien parissa mutta paketti pakastealtaan parasta jäätelöä on aina otettu innolla vastaan – ehkä jopa innokkaammin kuin omat leipomukseni.

mövenpick-fruity-creamy-2

Tällä viikolla on jo ollut sen verran kuivia ja lämpimiä päiviä, että kaksipyöräinenkin on voitu kaivaa tallista. Moottoripyörän olemme itse asiassa ostaneet itsellemme häälahjaksi. Rento custom-tyylinen pyörä kantaa juuri ja juuri kaksi matkustaja ja sopii rauhallisiin ajeluihin pikkuteitä pitkin. Ajattelin, että voisimme ottaa uusinnan noista viidentoista vuoden takaisista treffeistä, mutta tällä kertaa valittaisiin jäätelö minun makuuni. Pakkasin siis kylmälaukkuun Mövenpickin uutta Fruity & Creamy -jäätelöä, jossa sveitsiläinen kermajäätelö on kiedottu yhteen raikkaan sorbetin kanssa. 500 ml:n pakkauskoko on juuri sopiva piknikherkutteluun eikä purkkia tarvitse jakaa – ellei sitten niin erityisesti halua! Mövenpickin periaatteena on panostaa ensiluokkaisiin raaka-aineisiin, joten näissä jätskeissä maistuvat ihan oikeat marjat ja hedelmät ja niiden värit ja aromit ovat sataprosenttisesti luontaisia. Maitotuotteita vältteleville tulee ilouutisena se, että Fruity & Creamy -jäätelöt ovat laktoosittomia.

mövenpick-fruity-creamy-3

mövenpick-fruity-creamy-4

Lisää tällaisia treffejä! Onko teillä joitain mieleenpainuneita deittimuistoja ja poikiko niistä jotain vakavampaa?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu