Kesän viimeinen kenkäostos

Tarkemmin sanottuna kyseessä on myös kesän ainoa kenkäostos: Tory Burchin kiilakorkoiset sandaalit. Olen useampana kesänä ihaillut merkin sandaaleja ja näihin iskin silmäni jo alkukesästä. Ostin ne alennusmyyntien alettua heinäkuussa ja ehdin käyttää niitä kokonaisen yhden kerran kesän aikana. Ajattelin kuitenkin vinkata teillekin tästä ajattomasta mallista, jos joku on etsinyt vastaavia. Kokoja on edelleen hyvin jäljellä (oma kotimainen kokoni on 37 ja minulla on näistä koko 7). Myynnissä on myös sievä matalapohjainen versio.

Asukuvat näistä kaunokaisista jäävät odottamaan kuivempia ja lämpimämpiä säitä eli suurella todennäköisyydellä ensi kesää. Oijoi mikä myrsky tuolla ulkona nytkin riehuu!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele