Kevään odotus alkaa jo nyt

IMG_0174

IMG_0188 IMG_0194 IMG_0206

Alkamassa ei ole suosikkivuodenaikani, mutta jotain romanttista tässä kuolleessa, lunta odottavassa hetkessä on. Ehkä se johtuu siitä, että kevään odotus alkaa jo nyt. Tökin toiveikkaasti alennusmyynnistä ostettuja kukkasipuleita maahan ja toivon, että joku niistä yllättää minut iloisesti, kun aurinko sulattaa hankia. Vien ulkokalusteet varastoon, mutta suunnittelen jo, mitä kivaa hankkisin terassin piristykseksi seuraavana vuonna. Jos katsoo lehtensä pudottaneen puun oksaa, näkee siellä jo tulevan kesän lehtien silmut.

Hyvää alkavaa viikkoa siis!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

5 keskustelu

 1. 10.26.14
  Tarja said:

  Hei!
  Ei tämä loka-marraskuu oikeastaan minusta ole paha ollenkaan! Ihanaa olla kotona, poltella kynttilöitä, lukea, pelata lautapelejä, tehdä käsitöitä…
  Ulkona on juuri nyt aika mukavaa. Pihatyöt on tehty, ei ole liian kylmää, eikä kaatosateitakaan. Puista on lehdet jo pudonneet ja luonto näyttää aivan erilaiselta kuin kesän vehreydessä. Mielenkiintoista nähdä toisten pihoillekin, millaisia istutuksia ja kaikenlaisia rakennelmia he ovat laittaneet. Sitä paitsi juuri nyt tulee aivan huikeita kuvia luonnosta, meren rannalta tai metsiköistä. Tunnelma on aivan satumainen.
  Kynttilät ja takkatuli… rakkaat perheenjäsenet ja ystävät ympärillä. Ei tämä todellakaan pahaa ole, päinvastoin. Nyt voi hiukan hellittää ja kerätä voimia. Kevät ja kesä ovat aika hektistä aikaa!
  Terveisin,
  Tarja Lohjalta

 2. 10.26.14
  KRISSE said:

  Melkeinpä voisin yhtyä Tarjan kirjoitukseen. On tämä syksykin aika ihana vuodenaika!

 3. 10.27.14
  Minna said:

  Hei,
  nyt on kaikkein tylsin vuodenaika, mutta kestän sen, kun tiedän, että seuraavana on vuorossa talvi ja toivottavasti myös runsaasti lunta. Minä aloitan kevätjuttujen suunnittelun vasta tammikuussa.
  Terkuin
  Minna

 4. 10.27.14

  Loppusyksy ja alkukevät ovat minusta kurjaa aikaa (ja se tunne vaan pahenee mitä vanhemmaksi tulen), mutta Jouluna ja Uutena vuotena alkaa jo hiukan helpottaa, kun kesä on jo (joskin kaukana) horisontissa. Jos saisin matkustaa vain kerran vuodessa, se matka tehtäisiin ehdottomasti marraskuussa!

 5. 10.27.14

  Minusta lapsena vihasin syys-lokakuuta, mutta marraskuu oli kivoin, koska itselläni on syntymäpäivät kuun lopussa ja alkaa pikkujoulukausi ja kaikki jouluun liittyvä ihanuus.
  Kukkasipulit olinkin aivan unohtanut. Täytyy kai käväistä puutarhakaupassa.