Pinkkiä… ja luovutan

IMG_0221

Yritin kuvata jatkoa värihaasteelle tämän pinkin sohvatyynyn puitteissa. Viime keväänä koin vaaleanpunaisen pastelliherätyksen, josta on pitkälti syyttäminen House of Philia -blogia ja jonka seurauksena tämäkin tyyny tuli hankittua. Nyt syksyllä hento vaaleanpunainen tuntuu kotona päälleliimatulta ja tyyny onkin karkotettu yläkertaan, kohta kenties varastoon. Kenties se kevättalvella löytää jälleen paikkansa.

Kuvatessani turhauduin. Ehkä on vain tunnustettava, että sateenkaaren värejä meiltä ei löydy. Kiitokset kivasta haasteesta, mutta luovutan! Meiltä löytyy paljon mustaa, valkoista ja harmaata, ehkä ruskeaakin. Voisin kuvitella, että värien kirjo tulee meillä jonkin verran laajenemaan, mutta marimekkomaista iloittelua täällä ei tulla näkemään. Kiitos ja anteeksi.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu