Kameran takana bloggaajan poika

IMG_0146

Jotkut lukijani varmaan miettivät, mitä 4- ja 1-vuotiaat lapseni tekevät sillä aikaa, kun kuvaan ja kirjoitan blogiin. Hoitaako joku muu heitä? Nukkuvatko he päiväunia? Katsovatko muumivideoita? Ehkä joskus näitä edellämainittujakin. Hyvin usein ovat kuitenkin kuvaustilanteessa mukana ”auttamassa” äitiä kameran säädöissä ja esineiden asettelussa. Etenkin taapero on kovin kiinnostunut kameran jalustasta, mikä on pitkillä valotusajoilla kuvattaessa sangen rasittavaa. Isoveli on sen sijaan innostunut itse kamerasta. Järkkäriä en ole neljävuotiaalle tohtinut antaa, mutta laatikon pohjalta kaivettua pokkaria hän käsitelee jo kohtalaisen taitavasti. Tänään filmille tallentui äidin kuvaushetki olohuoneessa.

DSCN2356 DSCN2362 DSCN2363

Tähän loisto-otokseen on tallentunut hohdokkaan bloggaajan silmäpussit, otsarypyt, ergonominen työasento sekä päivän asuna toimiva vanha äitiyspaita.

DSCN2369

Kuvista käy hyvin ilmi, millaiselta kotimme näyttää metrin mittaisen miehen vinkkelistä.

IMG_0148

Mitä äiti kuvasi noin keskittyneesti? No tätä aikaansaannostaan. Tekeillä on aiemmassa postauksessa hehkuttamani Saanan ja Ollin Novitalle suunnittelema kirjoneuletyyny. Koska Novitan valkoista Hanko-lankaa ei enää ole jäljellä koko Suomessa (tarkistin), käytän Novitan villasekotteista Naavaa, jolla syntyy likimain yhtä tiheää neuletta. Nyt meneillään on harmaa-valkoinen tyyny, sininen lanka puolestaan on valkopohjaista kirjoneuletyynyä varten. Kyllä vain, trendiväri sininen hiipii meillekin.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 25.10.2014

  Olen kyllä miettinyt, miten muissa eläin- & lapsitalouksissa kuvataan – mun linssille tallentuvista kuvista kun puolissa on jonkun häntä tai nenä. Aika usein totuus onkin, että koira on käskytetty nurkkaan istumaan ja kissoja tuupitaan siinä kuvauksen lomassa… 😀

  Jaa, siis sininenkö on tulossa! Sittenhän mä olen kerrankin trendien aallonharjalla. Yleensä olen sellainen myöhäisherännyt, jonka silmän tottuminen ottaa aikaa. Omilla puikoilla on tulossa nyt Missonista inspiroitunutta huivia vaikka se suurin Missoni-huumahan taisi mennä jo pari vuotta sitten. 🙂

 2. 26.10.2014
  Tii said:

  Aivan ihania tilannekuvia on neljävuotiaasi osannut ottaa!! 🙂

 3. 26.10.2014
  Riitta said:

  Hei !

  Tämä on nyt vähän asian vierestä, mutta mistä tuo teidän keinutuoli on hankittu ?

 4. 26.10.2014

  Selkeästi on jo kuvaajan elkeet kun noin hyviä otoksia siinä iässä saa! Raitapaita on paras paita!