Kevättäydennys diorilta

Pariisista on palattu ja alkuviikko on aseteltu arkea jälleen uomiinsa. Omat tuliaiseni ovat melko kosmetiikkapainotteisia. Ihastelin kyllä ranskalaisten taitoa tehdä muotia ja painoin jatkoa ajatellen mieleen pari merkkiä, joilta saattaisin tehdä ostoksia. Tällä reissulla vatsa kuitenkin esti sovittelut ja raskausajan vaatteet olen oikeastaan ehtinyt jo hankkia.

Kosmetiikkaa on sen sijaan helpompi shoppailla ja todellista tarvettakin löytyi. Kuinka ollakaan, kaikki tuotteet hankin suosikkimerkiltäni – minusta on hauskaa, että meikkipussini sisältö sointuu yhteen myös pakkausten osalta, enkä toistaiseksi ole löytänyt Diorin laadusta valittamista.

Diorskin Nude-sarjan meikkipuuteri ja peitevoide tulivat välittömään tarpeeseen, sillä hotellihuoneessa puristin viimeiset pisarat aiemmin käytössäni olleesta Helena Rubinsteinin Magic Concealerista, joka on kyllä suositeltava tuote sekin. Meikkipuuteria käytän kevyesti taputtelemalla meikin korjailuun päivisin. Diorin tuotetta voi tosin levittää myös siveltimellä pohjaksi.

Uusi kulmakynä on ollut jo pitkään ostoslistalla. Useimpien brunettien tapaan kärsin ”älä tee musta punapäätä” -kammosta sekä hiusteni että kulmieni suhteen. Väri 453 ”Sable” taittaa riittävästi vihreään muistuttaakseen omaa väritystäni. Toinen tärkeä kriteeri on, että kynästä löytyy valmiiksi harja, jolla voi tasoittaa lopputuloksen luonnolliseksi.

Cherie Bow -kevätkokoelman kynsilakka 155 ”Tutu” vilahtikin jo aiemmassa postuksessa. Sävy osoittautui kynsillä ärhäkän pinkiksi, joten taidan jatkaa sen käyttöä vasta, kun saan hieman väriä pintaani. Hintatietoisena kehitin muuten matkalla käsitteen ”kynsilakkaindeksi” vertailemalla Diorin lakkapullon hintaa eri paikoissa:

Helsinki City (Stockmann) 28,50 e
Helsinki Airport Tax Free 19,50 e
Paris City (Sephora) 21,50 e
Paris Airport Tax Free 18,50 e

Indeksistä voi vetää aika suoran johtopäätöksen, missä selektiivistä kosmetiikkaa kannattaa shoppailla…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

10 keskustelu

 1. 2.6.13
  Noora said:

  Oih, Tutu vaikuttaisi ainakin kuvan perusteella olevan todellinen unelmalakka kesäksi! Herkullinen sävy♥

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Nimi on ainakin tuotteella osunut naulan kantaan:)

 2. 2.6.13
  Anna said:

  Ihana lakkasävy tosiaan, oikein Baby pink <3 Vinkki tulevasta? 🙂

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Kenties, ei tietoa? Pitäisikö ostaa varuiksi myös baby blue -lakka?

 3. 2.7.13
  littleB said:

  Voiiiii miten ihanan keväisiä kuvia!! <3

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Onneksi täällä blogissa voi fiilistellä, vaikka ulkona tulee lunta!

 4. 2.8.13

  Hei! Olisi ihanaa tietää mitä kameraa käytät. Upeita kuvia! 🙂

 5. 2.9.13
  Ronja said:

  Kiitos tästä kulmakynävinkistä! Itselläni on tuo sama punaisuuskammo, minkä takia olen paremman puutteessa käyttänyt jo vuosia Lancomen kulmakynän lähes mustaa ebene-sävyä. Laitan sitä ihan vähän ja häivytän runsaasti harjalla (ja usein vielä paperillakin), koska en kuitenkaan halua mustia kulmia. Tuota Dioria pitää ehdottomasti kokeilla, josko sitä uskaltaisi käyttää ”normaalisti”.

  • 2.10.13
   lisbet said:

   Mielestäni sillä saa aika luonnollisen lopputuloksen. Käytän kynää yleensä aika kevyellä kädellä joka tapauksessa.