Kierrätystavaraa kattaukseen: messinkiset kynttilänjalat

Sisustus- ja kattauskuvissa on jo useamman vuoden ajan vilahdellut eriparisia, yleensä messinkisiä kynttilänjalkoja. Vaikka en muuten oikein innostu eriparisuudesta vaan olen vähän turhankin mätsääjä niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa, tämä boheemi trendi on näyttänyt minusta aina tosi kivalta. Ideana on, että kynttilänjaloissa on yhteinen muotokieli ja materiaali mutta ne eivät ole samaa sarjaa. Aika moni muukin näyttää ihastuneen messinkisiin kynttilänjalkoihin, sillä en ole onnistunut löytämään niitä kirppiksiltä. Sen sijaan Toriin niitä tipahteli myyntiin tasaisin väliajoin, kun muutama viikko sitten ryhdyin vahtaamaan sitä.

Minulla on nyt viiden kynttilänjalan kokoelma ja luulenpa, että tältä erää päätän keräilyn tähän (pariton määrä toimii asetelmissa yleensä paremmin). Erityisesti ajattelin näitä tuomaan lämpöä joulukattaukseen mutta varmasti kynttilänjalat päätyvät olemaan tavalla tai toisella esillä koko talvikauden.

Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille, viettäkää fredagsmys minunkin puolestani, sillä lähden tästä taas laajentamaan mukavuusaluettani iltapäivystykseen. Tai olkaa kiltisti pikkujouluissa, niin ei kohdata!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele