Kapeaa ja leveää

Mitä kuuluu? Täällä on ollut varsin vauhdikasta viimeisten opintojen, töiden ja jouluremontti 2021:n parissa (meillähän on ollut viime aikoina käytännössä koko ajan jokin paikka revittynä auki, mutta nyt näyttää siltä, että vuoden kestänyt ehostustyö on vihdoin tulossa päätökseensä). Tulin kuitenkin kirjoittamaan nopean tervehdyksen asukuvien merkeissä ennen töihin lähtöä. Pusero ja housut ovat molemmat Samsoë & Samsoën mallistoa. Sifonkipaitaa rakastan mutta housujen suhteen olen vähän kahden vaiheilla. Ovathan ne mukavat ja varmaan trendikkäätkin mutta hieman turhan väljät kuitenkin makuuni. Silti niitä on tullut pidettyä kun ne kerran tulin ostaneeksi -ajatuksella.

Pakkasen hellittäessä pärjää taas villakangastakilla, jonka olen kaivanut kaapin perukoilta aktiivikäyttöön. Olen ostanut tämän italialaisen kashmirvillatakin joskus 2000-luvun alkuvuosina Ajattaresta, muistatteko Forumin legendaarisen takkiliikkeen? Iso harmi, että se lopetti! Takkimuoti on tällä hetkellä kuten nuo housutkin – väljää ja suurikokoista, mutta tämä takki on malliltaan klassisen kapea. Luulen, että se tulee olemaan käytössäni vielä toisetkin 20 vuotta.

Siinäpä se, palaan pian jouluisempien kuulumisten kera!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

1 keskustelu