Kolmekuinen hymytyttömme

Meidän pieni on jo kolmekuinen.

Otin tänään vauvasta kuvia kiitoskortteja varten ja sain julkaistavaa tänne blogiinkin. Viime päivinä ei ole oikein tullut kameraan tartuttua. Lumityöt, jouluvalmistelut ja ihan vain arki ovat pitäneet kiireisenä ja luonnonvalossa kuvaamisen aika on luvattoman lyhyt. Mutta ei hätää, viikon päästä päivä jo pitenee!

Vauvakin on ollut hieman levottomampi. Päiväunet jäävät lyhyiksi ja yölläkin heräillään aiempaa tiheämmin. Kieltämättä välillä on vähän siipi maassa, kun haluaisi saada kaikenlaista aikaiseksi, mutta joka askeleen joutuu ottamaan vauva kainalossa. Toisaalta tytär on parasta mahdollista seuraa ja pieni hampaaton hymy riittää kirkastamaan pilvisemmänkin päivän. Vastavuoroista juttuakin on alkanut tulla.

Tässä lyhyet vauvakuulumiset, palaan pian!

Neuletakki Polarn O. Pyret, panta Newbie.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 12.15.22
  Tuula said:

  Hän on aivan ihana.
  Tunnelmallista joulunaikaa teidän perheelle. Ihanaa tosiaan, että päivä alkaa pitenemään jo viikon kuluttua.

  • 12.17.22
   lisbet said:

   Kiitos, samoin sinne! On kiva ajatella, että heti joulun jälkeen odottavat keväisen valoisat päivät, vaikka kyllähän se päivän piteneminen aluksi on tuskaisen hidasta 😀

 2. 12.16.22
  Tuula Hanhineva said:

  Suloinen hymytyttö.
  Mitä parhainta joulua, hymyä ja silmien loistetta koko perheelle. Onnea Uudelle Vuodelle 2023.

  • 12.17.22
   lisbet said:

   Kiitos, sopivan rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta myös sinne! <3

 3. 12.24.22
  Laura said:

  Onpa hän kertakaikkiaan suloinen tapaus! Niin tummat silmät, sydämellinen hymy ja pehmoinen olemus❤️ Terveisiä täältä toiselta kolmikuiselta!

  • 12.31.22
   lisbet said:

   Kiitos 🙂 ja terveiset vauvakollegalle sinne suunnalle! Kolmikuiset<3