Kolmekuinen hymytyttömme

Meidän pieni on jo kolmekuinen.

Otin tänään vauvasta kuvia kiitoskortteja varten ja sain julkaistavaa tänne blogiinkin. Viime päivinä ei ole oikein tullut kameraan tartuttua. Lumityöt, jouluvalmistelut ja ihan vain arki ovat pitäneet kiireisenä ja luonnonvalossa kuvaamisen aika on luvattoman lyhyt. Mutta ei hätää, viikon päästä päivä jo pitenee!

Vauvakin on ollut hieman levottomampi. Päiväunet jäävät lyhyiksi ja yölläkin heräillään aiempaa tiheämmin. Kieltämättä välillä on vähän siipi maassa, kun haluaisi saada kaikenlaista aikaiseksi, mutta joka askeleen joutuu ottamaan vauva kainalossa. Toisaalta tytär on parasta mahdollista seuraa ja pieni hampaaton hymy riittää kirkastamaan pilvisemmänkin päivän. Vastavuoroista juttuakin on alkanut tulla.

Tässä lyhyet vauvakuulumiset, palaan pian!

Neuletakki Polarn O. Pyret, panta Newbie.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 15.12.2022
  Tuula said:

  Hän on aivan ihana.
  Tunnelmallista joulunaikaa teidän perheelle. Ihanaa tosiaan, että päivä alkaa pitenemään jo viikon kuluttua.

  • 17.12.2022
   lisbet said:

   Kiitos, samoin sinne! On kiva ajatella, että heti joulun jälkeen odottavat keväisen valoisat päivät, vaikka kyllähän se päivän piteneminen aluksi on tuskaisen hidasta 😀

 2. 16.12.2022
  Tuula Hanhineva said:

  Suloinen hymytyttö.
  Mitä parhainta joulua, hymyä ja silmien loistetta koko perheelle. Onnea Uudelle Vuodelle 2023.

  • 17.12.2022
   lisbet said:

   Kiitos, sopivan rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta myös sinne! <3

 3. 24.12.2022
  Laura said:

  Onpa hän kertakaikkiaan suloinen tapaus! Niin tummat silmät, sydämellinen hymy ja pehmoinen olemus❤️ Terveisiä täältä toiselta kolmikuiselta!

  • 31.12.2022
   lisbet said:

   Kiitos 🙂 ja terveiset vauvakollegalle sinne suunnalle! Kolmikuiset<3