Kurkistus sisustajan kristallipalloon

hitit

Upea Musta ovi -blogi haastoi minut miettimään tämänhetkisiä ja tulevia sisustusblogihittejä. Alun perin haaste on lähtöisin Modernisti kodikas -blogista. Tottahan on, että blogit ovat merkittäviä hittientekijöitä; jopa siihen pisteeseen asti, että bloggaajia syytellään sopuleiksi ja kaikkia blogikoteja toistensa kopioiksi. Musta ovi kiteyttikin jo omassa postauksessaan monia ajatuksiani hiteistä ja hudeista. Itse en koskaan hankkisi tuotetta vain sen muodikkuuden takia, mutta en myöskään jättäisi hankkimatta sellaista esinettä, josta pidän ja jota tarvitsen vain sen takia, että se on jo nähty muuallakin.

Mikä tekee blogihitin? Tietysti hittituote on tyylikäs, kaunis ja jollain tapaa uusi. Se toimii blogikuvien katseenvangitsijana. Ulkoasu ei ole kuitenkaan liian erikoinen, jotta se miellyttäisi mahdollisimman laajaa kuluttajakuntaa. Hinta ei saa olla mahdoton, joten usein hitit ovat pieniä huonekaluja, tekstiilejä tai sisustusesineitä. Tuotteen tulee mielellään olla helposti saatavilla kotimaisesta verkkokaupasta. Onnistunut lanseeraus ja ajoitus auttavat nekin menestyksen alkuun.

Mutta pitemmittä puheitta tässä omat veikkaukseni tulevista blogihiteistä:

1. BEdesignin metallinen Deer-hylly. Tuotteen alkuperäinen puinen versio on niittänyt kiitettävästi mainetta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, mutta hintansa puolesta se on jäänyt monen sisustajan haavelistalle. Hylly on nyt muotoutunut edullisemmaksi metalliversioksi, jota on saatavilla kahdessa eri koossa ja värissä. Minäkin kaavailen tätä joko ruokapöydän viereiselle seinustalle tai makuuhuoneeseen sängyn yläpuolelle.

2. Chhatwal & Jonssonin sisustustyynyt. Ruotsalaisissa ja norjalaisissa sisustusblogeissa nämä intialaishenkiset tekstiilit ovat olleet todellinen villitys ja voisin kuvitella, että ne yleistyisivät Suomessakin, jos ilmaantuisi jokin merkittävä jälleenmyyjä. Olen jo korteni kantanut kekoon hitin rakentamisessa, sillä kotoa löytyy kolme sarjan tyynyä.

3. Menun pippuri- ja suolamyllyt. Voisin saman tien listata useita tanskalaisen Menun tuotteita, jotka ovat jo saaneet ja tulevat varmasti saamaan lisää jalansijaa blogipiireissä. Näiden myllyjen hyvä puoli on kuulemma se, että kauniin ulkomuodon lisäksi niillä pystyy oikeasti myös jauhamaan mausteita, samaa kun ei kaikista kilpailijoiden tuotteista voi sanoa.

4. Ikean harmaa Malm-lipasto. Vanha kunnon Malm on saanut uuden värin, ja kun tummemmat sävyt vähitellen hiipivät sisustamiseen, voisin kuvitella tästä tulevan uuden säilytyssuosikin. Mikä parasta, harmaassa lipastossa ei tarvitse seurata sen asteittaista kellastumista, kuten ainakin meidän valkoisille Malmeille on käynyt.

Vuoden kuluttua täytyy ehdottomasti palata tähän haasteeseen ja katsoa kuinka kävi. Esitän haasteen vuorostani uusille blogikollegoilleni At Maria’s sekä Sisustus ja sepustus.

PS. Kiitos kaikista kommenteista! Ajanpuutteen vuoksi välillä niihin reagoiminen tahtoo venymään, mutta vastaan lopulta kyllä jokaiseen.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

15 keskustelu

 1. 9.3.14

  Deer -hylly on aivan huikea. Ja allekirjoitan täysin myös nuo blogihitin määritteet ja ajatukset, milloin tuotteesta tulee blogien hitti, tai vastavuoroisesti huti. Hyviä valintoja, ja uskon että kristallispallosi on hyvinkin oikeassa 🙂

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Minäkin olen ollut tuohon ”peuraan” pitkään ihastunut ja toivon erityisesti BEdesignin puolesta, että tästä tulisi seuraava must have:D

 2. 9.3.14
  Casa 23 said:

  Tuo Deer-hylly on kyllä upea! Itse en varmaan raaskisi edes laittaa hyllyille mitään, se on niin kaunis sellaisenaan.

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Se toimii kyllä upeasti sellaisenaan, mutta hauskaa että sitä voi myös stailata mielensä mukaan.

 3. 9.3.14
  soile said:

  Kiitos haasteesta, pitääpäs ottaa ”kristallipallo” esille ja alkaa katsomaan mitä sieltä voisi olla tulossa 🙂

 4. 9.3.14
  Amal said:

  Hahaa, olenpa sitten kerrankin aallonharjalla, tulipahan juuri hankittua nuo Menun myllyt ihan sattumabongauksella ilman että tiesin niiden olevan potentiaalinen hittituote 🙂 http://www.lily.fi/blogit/kuplassa/mysteerimotikat-keittiossa

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Se kai näitä hittejä synnyttääkin, että tuote on niin hyvä, että sen ostaa ilman suositusta tai ennakkotietoa. Ovatko olleet hyvät käytössä?

   • 9.5.14
    Amal said:

    Ovat olleet hyvät, rouhivat sujuvasti ja hyvällä tuntumalla. Aika sitten näyttää miten kestävät.

 5. 9.4.14
  Nina said:

  Mitkä ovat sinun kirja suosikkeja? Olen jäänyt juuri äitiyslomalle ja ajattelin että nyt olisi hyvää aikaa lukea kirjoja ennen vauvan syntymää. Vinkit olisivat tervetulleita. 🙂

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Hei Nina, hauska kysymys. Olen viime vuosina ehtinyt lukea valitettavan vähän. Tykkään lukea elämänkertoja, siis tositarinoita ihmisistä. Kirjailijoista suosikkejani puolestaan ovat Monica Fagerholm ja Kaari Utrio, eli aika laidasta laitaan mennään:D Ehkä voisin palata tähän omassa postauksessaan. Mukavaa äitiyslomaa ja hyvää vointia loppuraskauteen!

 6. 9.4.14
  Maria said:

  Hei,
  kiitos haasteesta ja kiva päästä tutustumaan syksyn mittaan paremmin 🙂

  Nyt kristallipallon käteen vain ja tutkailemaan tulevaa.
  Hei, mä en tiennytkään, että nuo Menun pippuri-ja suolasirotin ovat ihan in! Meillä on mies tanskalaisen yrityksen palveluksessa ja sieltä joskus joululahjaksi tuollaiset saatiin. Muutenkin ko. firma käyttää muistamisissaan paljon tanskalaista designia, josta olen kovin onnellinen 🙂

  Kivaa torstaita!

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Hehe, hauskaa että ne löytyy teiltäkin! Kannattanee siis varautua siihen, että kohta alkaa löytyä aika monelta?

 7. 9.14.14
  Netta said:

  Todella hyvältä näyttää sun kristallipallossa! Ihana bongata sieltä mustikansinistä värien joukosta – klassinen sininen on loistanut poissaolollaan omassa väripaletissa jonkin aikaa, mutta nyt se näyttää ihanan raikkaalta. C&J tekstiilit ovat kovasti minunkin mieleeni, niissä on sellaista fiilistä, jota olen etsinyt jo jonkin aikaa – graafinen kuosi yhdistyy jotenkin boheemiin otteeseen ja lopputulos on sopivan rento. Ko. firman kuosit on niin houkuttelevia, enkä ole vielä osannut päättää omanlaista yhdistelmää – kaikkea, kun ei voi saada.

  • 9.22.14
   lisbet e. said:

   Sininen on kyllä yllättävän raikas oltuaan pitkään paletista poissa! Kauankohan kestää, että rantautuu meille… Mullakin meni pitkään päättää, mitkä kuosit valitsisin! Hyvä puolihan näissä on, että hankintoja voi tehdä vähitellen.