Ensimmäinen päivä Indiedaysissä

IMG_8531On ensimmäinen päivä täällä Indiedaysin puolella, joten mahdollisia uusia lukijoita ajatellen kerron vähän, mistä asioista kirjoitan. Olen siis Liisa, kolmevitonen äiti, vaimo, meteorologi ja nyt kai voin kutsua itseäni myös bloggaajaksi. Blogiurani alkaa tammikuun ensimmäisestä päivästä 2012, jolloin aloitin tämän blogin joululahjana itselleni. Takana oli pitkä syksy vuokra-asunnossa, johon olimme muuttaneet myytyämme pieneksi käyneen kotimme edellisenä keväänä. Ajatus oli pitää jonkinlaista remontti- ja sisustusblogia sitten kun löytäisimme sopivan kohteen, mutta aihealue laajentui pian yleiseksi tyyliblogiksi. Nykyiseen kotiimme, hieman keskeneräisenä ostettuun omakotitaloon, muutimme puolitoista vuotta sitten ja vielä on monta nurkkaa laittamatta!

indiekollaasi

Jos olisi pakko nimetä blogilleni vain yksi kategoria, se olisi kaiketi sisustus. Kirjoitan mielelläni muistakin asioista, esimerkiksi pukeutumisesta. Siitä tulisi varmaan postailtua enemmänkin, jos olisi hyvä hovikuvaaja käytössä. En kuitenkaan harrasta shoppailua enkä ole erityisen kiinnostunut muodista, vaan keskityn itselleni sopivien juttujen löytämiseen. Ihanteeni on pieni ja kompakti vaatevarasto, josta löytyy helposti asukokonaisuus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ihan vielä en ole tavoitteessani, mutta hyvällä alulla jo.

kollaasi2

Olen innoissani mahdollisuudesta blogata portaalissa ja vieläpä täällä Indiedaysissa, jossa monet omista suosikeistanikin majailevat. Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun kommenttiosastossa! Helpoiten pysyt kärryillä liittymällä lukijaksi Bloglovin’issaBlogilistalla tai Facebookissa. Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

28 keskustelu

 1. 9.1.14

  Onnea uuteen blogikotiin! 🙂

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Kiitos Irina, sinä se ehdit aina ensimmäisenä onnittelemaan! 😀

 2. 9.1.14
  lili said:

  Paljon onnea Lisbet uuteen blogikotiin! Täällä seuraillaan perässä! 🙂

 3. 9.1.14
  Mia said:

  Indiedaysiltä nappivalinta – onnea uuteen blogikotiin! 🙂

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Kiitos Mia, ID:ssä on kyllä komea valikoima blogeja, kiva päästä joukkoon.

 4. 9.1.14
  Eli said:

  Mistä nuo sun ruskeat/beiget sandaalit on? 🙂 (toisiksi alimmaisella kuvarivillä). Hakusessa olisi laadukkaat, mutta hyvännäköiset sandaalit jotka kestäis kauemminkin kuin parin kuukauden kävelyt.. 🙂

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Ne on Ancient Greekin sandaalit ja olen tykännyt tosi paljon. Saatavilla on paljon erilaisia malleja, tää mun on muistaakseni ”Ariadne”.

 5. 9.1.14
  Jontteriini said:

  Onnea uuteen blogikotiin!! Innolla odottelen jo uusia postauksiasi Indiedayssä 🙂

 6. 9.1.14
  Jasmin said:

  Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin sinut juuri Indiedaysin sivulta, ihana tyyli ja kaunis koti sinulla! 🙂

 7. 9.1.14
  Mikko said:

  Onnea uuteen blogikotiin! Tupareita odotellessa 😉

 8. 9.1.14
  Lisa said:

  Onnea uuteen blogikotiin! Olen uusi innokas lukija, sinulla on kaunis koti, ihailin keittiötä jota viimeksi esittelit kvartsitaso on hieno!

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Tervetuloa lukemaan, minäkin pidän siitä kvartsitasosta!

 9. 9.2.14

  Onnea ja menestystä Indiedaysinkin puolelle! Mukana seuraillaan 🙂

 10. 9.2.14

  Jes, sun uusi osoite on nyt tallennettu mun luettaviin blogeihin. 😀
  Mahti juttu, että olet ID.llä!

 11. 9.2.14

  Hyvältä näyttää blogisi tällä alustalla! Ehkä jopa helpommin luettavalta kuin entinen, joka oli kyllä hyvin tyylikäs. Onnea siis blogillesi jatkossakin!

  • 9.5.14
   lisbet e. said:

   Kiitos palautteesta! Ehkä tämä perinteisempi postauten jako etusivulla on kuitenkin lukijan kannalta paras.

 12. 9.4.14

  Oi, upea juttu eli Paljon Onnea uuden alun edessä:)

 13. 9.5.14
  tia said:

  Tosi kiva tää sun blogi! Ajattelin linkittää myös omani. Oma blogini on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

 14. 9.8.14
  annaM said:

  Hyvänen aika sentään. Nyt sitten vasta tajusin, ”mistä sinut tunnen” 😀 Miten en ole yhtään ennen yhdistänyt sinua säätiedotukseen, vaikka miljoona kertaa olen siellä nähnyt…. Blogisi on ihana, ja kiva kun päätit jatkaa sen pidemmän tauon jälkeen! 🙂

  • 9.9.14
   lisbet e. said:

   Hehe, no hyvä – ja voin sanoa ettet ole ainoa. Usein ihmiset arvuuttelevat, että olen entinen työkaveri tms.