Ensimmäinen päivä Indiedaysissä

IMG_8531On ensimmäinen päivä täällä Indiedaysin puolella, joten mahdollisia uusia lukijoita ajatellen kerron vähän, mistä asioista kirjoitan. Olen siis Liisa, kolmevitonen äiti, vaimo, meteorologi ja nyt kai voin kutsua itseäni myös bloggaajaksi. Blogiurani alkaa tammikuun ensimmäisestä päivästä 2012, jolloin aloitin tämän blogin joululahjana itselleni. Takana oli pitkä syksy vuokra-asunnossa, johon olimme muuttaneet myytyämme pieneksi käyneen kotimme edellisenä keväänä. Ajatus oli pitää jonkinlaista remontti- ja sisustusblogia sitten kun löytäisimme sopivan kohteen, mutta aihealue laajentui pian yleiseksi tyyliblogiksi. Nykyiseen kotiimme, hieman keskeneräisenä ostettuun omakotitaloon, muutimme puolitoista vuotta sitten ja vielä on monta nurkkaa laittamatta!

indiekollaasi

Jos olisi pakko nimetä blogilleni vain yksi kategoria, se olisi kaiketi sisustus. Kirjoitan mielelläni muistakin asioista, esimerkiksi pukeutumisesta. Siitä tulisi varmaan postailtua enemmänkin, jos olisi hyvä hovikuvaaja käytössä. En kuitenkaan harrasta shoppailua enkä ole erityisen kiinnostunut muodista, vaan keskityn itselleni sopivien juttujen löytämiseen. Ihanteeni on pieni ja kompakti vaatevarasto, josta löytyy helposti asukokonaisuus tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ihan vielä en ole tavoitteessani, mutta hyvällä alulla jo.

kollaasi2

Olen innoissani mahdollisuudesta blogata portaalissa ja vieläpä täällä Indiedaysissa, jossa monet omista suosikeistanikin majailevat. Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun kommenttiosastossa! Helpoiten pysyt kärryillä liittymällä lukijaksi Bloglovin’issaBlogilistalla tai Facebookissa. Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

keskustelu

 1. 1.9.2014

  Onnea uuteen blogikotiin! 🙂

  • 5.9.2014
   lisbet e. said:

   Kiitos Irina, sinä se ehdit aina ensimmäisenä onnittelemaan! 😀

 2. 1.9.2014
  lili said:

  Paljon onnea Lisbet uuteen blogikotiin! Täällä seuraillaan perässä! 🙂

 3. 1.9.2014
  Mia said:

  Indiedaysiltä nappivalinta – onnea uuteen blogikotiin! 🙂

  • 5.9.2014
   lisbet e. said:

   Kiitos Mia, ID:ssä on kyllä komea valikoima blogeja, kiva päästä joukkoon.

 4. 1.9.2014
  Eli said:

  Mistä nuo sun ruskeat/beiget sandaalit on? 🙂 (toisiksi alimmaisella kuvarivillä). Hakusessa olisi laadukkaat, mutta hyvännäköiset sandaalit jotka kestäis kauemminkin kuin parin kuukauden kävelyt.. 🙂

  • 5.9.2014
   lisbet e. said:

   Ne on Ancient Greekin sandaalit ja olen tykännyt tosi paljon. Saatavilla on paljon erilaisia malleja, tää mun on muistaakseni ”Ariadne”.

 5. 1.9.2014
  Jontteriini said:

  Onnea uuteen blogikotiin!! Innolla odottelen jo uusia postauksiasi Indiedayssä 🙂

 6. 1.9.2014
  Jasmin said:

  Uusi lukija ilmoittautuu! Löysin sinut juuri Indiedaysin sivulta, ihana tyyli ja kaunis koti sinulla! 🙂

  • 5.9.2014
   lisbet e. said:

   Mahtavaa että löysit tänne, tervetuloa!

 7. 1.9.2014
  Mikko said:

  Onnea uuteen blogikotiin! Tupareita odotellessa 😉

 8. 1.9.2014
  Lisa said:

  Onnea uuteen blogikotiin! Olen uusi innokas lukija, sinulla on kaunis koti, ihailin keittiötä jota viimeksi esittelit kvartsitaso on hieno!

  • 5.9.2014
   lisbet e. said:

   Tervetuloa lukemaan, minäkin pidän siitä kvartsitasosta!

 9. 2.9.2014

  Onnea ja menestystä Indiedaysinkin puolelle! Mukana seuraillaan 🙂

 10. 2.9.2014

  Jes, sun uusi osoite on nyt tallennettu mun luettaviin blogeihin. 😀
  Mahti juttu, että olet ID.llä!

 11. 2.9.2014

  Hyvältä näyttää blogisi tällä alustalla! Ehkä jopa helpommin luettavalta kuin entinen, joka oli kyllä hyvin tyylikäs. Onnea siis blogillesi jatkossakin!

  • 5.9.2014
   lisbet e. said:

   Kiitos palautteesta! Ehkä tämä perinteisempi postauten jako etusivulla on kuitenkin lukijan kannalta paras.

 12. 4.9.2014

  Oi, upea juttu eli Paljon Onnea uuden alun edessä:)

 13. 5.9.2014
  tia said:

  Tosi kiva tää sun blogi! Ajattelin linkittää myös omani. Oma blogini on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

 14. 8.9.2014
  annaM said:

  Hyvänen aika sentään. Nyt sitten vasta tajusin, ”mistä sinut tunnen” 😀 Miten en ole yhtään ennen yhdistänyt sinua säätiedotukseen, vaikka miljoona kertaa olen siellä nähnyt…. Blogisi on ihana, ja kiva kun päätit jatkaa sen pidemmän tauon jälkeen! 🙂

  • 9.9.2014
   lisbet e. said:

   Hehe, no hyvä – ja voin sanoa ettet ole ainoa. Usein ihmiset arvuuttelevat, että olen entinen työkaveri tms.