Lauantaiolo

Tämä viikko on sujunut hieman vaisuissa merkeissä. Olen sairastanut flunssaa, joka on vienyt välillä puheäänen kokonaan. Samaan aikaan meneillään on ollut kevään viimeinen kurssi, jolle olen pystynyt osallistumaan vain osittain, kun olen töistäkin ollut välillä sairaslomalla. Kyseessä on onneksi valinnainen opintojakso, joten jos suoritusmerkintä nyt poissaolojen vuoksi jää saamatta, se ei ole kauhea katastrofi. Harmittaa silti, sillä aihepiiri, joka liittyy ns. toiminnallisiin häiriöihin, on todella kiinnostava ja yleislääkärin kannalta hyödyllinen.

Nyt viikonloppuna olen yrittänyt ottaa rennosti. Mies oli lauantaina töissä ja me otimme poikien kanssa rennosti kotona. Ihana kesäsade kasteli pihaa, kun katsoimme lätkää telkkarista. Saunaakin on tullut lämmitettyä. Höyry helpottaa oloa ja hillitsee kuivaa, hakkaavaa yskää ainakin hetkeksi.

Kylppäri ja sauna ovat esiintyneet blogissa harvoin, näitä pieniä hämäriä tiloja kun on aika hankala kuvata. Viime näkemän jälkeen saunan kiulu on vaihtunut mustaan KOLO-kiuluun. Se on ollut hyvä ostos, vaikka nyt ehkä valitsisin kantokahvallisen version, jollaista ei vielä valmistettu tätä hankkiessani. Kaikki saunatekstiilit ovat Lapuan kankureilta. Erityisen ihanat ovat nämä aikoinaan joululahjaksi saadut Kaste-kylpytakit. Kuvia varten varastin ylleni mieheni luonnonvärisen pellavatakin kun taas omani on tuo henkarilla roikkuva valkoinen. One size fits all!

Tänään sunnuntaina onkin tiedossa vähän puuhakkaampi päivä. Suuntaamme serkkulaan synttäribrunssille ja sieltä kuopuksen tanssikoulun esitykseen. Illalla on pakko valvoa lätkän parissa, vaikka huomenna odottaakin varhainen aamuvuoro…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele