Laukkuostos: Tory Burchin Thea Mini Bag

IMG_6263

Toteutin vihdoinkin pitkään itäneen haaveeni kätevästä pikkulaukusta. Tätä etsiessä suosikkeja on löynyt monelta merkiltä, mutta viime kuukaudet olen katsellut lähinnä Tory Burchin laukkuja, erityisesti Thea-sarjaa. Siinä laukut ovat kauniin eleettömiä eikä niissä ole isoja metalliosia tai silmille pomppaavia logoja. Laukkuni on Thea Mini Bag sävyssä bark ja tilasin sen suoraan merkin eurooppalaisesta nettikaupasta. Nopea ja mutkaton toimitus kauniissa lahjapakkauksessa, suosittelen!

Alennusmyynnithän ovat aivan lähtökuopissa ja jossain jo kai alkaneetkin, mutta ostan sen verran harvoin itselleni mitään isompaa, etten jaksa kytätä alennuksia. Sitä paitsi omat suosikkini – klassiset perusvaatteet ja -asusteet – eivät tunnu koskaan päätyvän alennuksiin asti.

IMG_6267
IMG_6254

IMG_6270

Joku muistanee, että alkuperäinen haave koski mustaa laukkua, mutta matkan varrella väri vaihtui monikäyttöiseksi vaaleanruskeaksi. Monet päällystakeistani ovat tummia, joten on hyvä, ettei laukkukin ole musta. Sitä paitsi kesää vasten on paljon kivempaa ostaa vaalea laukku! (Jäi sinne verkkokauppaan jäi myös se musta laukkuhaave odottamaan.)

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

12 keskustelu

 1. 6.16.16
  Auroora said:

  Ompa kaunis, simppeli laukku. 🙂

  • 6.17.16
   lisbet said:

   Kiitos, minäkin tykkään – tässä ei ole mitään ylimääräistä 😀

 2. 6.16.16
  Tuija said:

  Kaunis <3 Laukku juuri mun mieleen.

 3. 6.16.16
  Maaria said:

  Todella kauniin värinen laukku. Ja ihanat nuo tupsut. 🙂

  • 6.17.16
   lisbet said:

   Minäkin olin myyty noista tupsuista. Jotain pientä ekstraa muuten simppeliin malliin 😀

 4. 6.17.16
  Marjut said:

  Ompa kivasti järkätty nuo naisten romppeet 🌺

  • 6.18.16
   lisbet said:

   Tää on mun terapialaatikko. Vaikka kaikki muu olisi hujan hajan, voin avata tämän laatikon ja tuijotella sen sisältöä 😀

 5. 6.18.16
  Sara said:

  Uusi laukkusi on todella kaunis ja ajaton – eikä varmasti tule aleen. 🙂 Oi, tuo terapialaatikko on hieno idea!

  • 7.11.16
   lisbet said:

   Kiitos Sara! Jep, koko elämää ei voi hallita mutta yhden laatikon voi 😀

 6. 6.20.16
  Nina said:

  Onpa hieno laukku! Voitko kertoa laukun mitat (leveys, korkeus)? Tory Burchin sivusto on täynnä ihanuuksia. Kiitos kivasta blogista ja hyvää alkavaa kesää!

  t. Nina

  • 7.11.16
   lisbet said:

   Hei Nina, laukku on n. 22 cm leveä, 14 cm korkea ja alaosastaan 9 cm paksu. Se imaisee mukavasti pienen lompakon, kännykän, avaimet ja aurinkolasit eli on juuri täydellinen kevyisiin kesäpäiviin 😀 Kiva että olet löytänyt blogiini ja mukavaa heinäkuuta!