Luminen ystävänpäivä

IMG_3737
Sunnuntaipäivä käynnistyi mukavissa merkeissä, sillä ystävänpäivän kunniaksi anoppi oli kutsunut perheen naiset Ekbergille brunssille. En selvästikään ole vielä oikea bloggaaja, sillä brunssista ei ole kuvan kuvaa. Sen sijaan tarjoilen teille kuvia vantaalaisesta perheenäidistä luonnollisessa olotilassaan myöhemmin iltapäivällä: toppatakki päällä ja Crocsit jalassa. Modströmin Gone-untuvaparka on viimetalvinen ostos, mutta samaa mallia näkyy olleen verkkokaupoissa tänäkin vuonna: ainakin Zalandolla ja Booztilla (ja nyt osa väreistä alessa). Olen pitänyt takista ja sen kapeasta mallista tosi paljon, eikä tänäkään talvena ole juuri muita päällysvaatteita tullut käytettyä.
IMG_3761

Huivi on By Malene Birgerin, pipo Peak Performancen, housut Zarasta ja kengät tosiaan Crocsin Duck Bootsit. Pitäisi kai sanoa, että olen saanut ne blogin kautta, mutta itse asiassa nämä ovat uudet itse ostamani yksilöt. Blogilahjana saadut vaihtuivat viime talvena poikani tanssikoulun eteisessä kolme numeroa pienempiin eivätkä koskaan palanneet takaisin. Varmaankin se kasvava teini, joka lähti kotiin minun kengissäni, oli tyytyväinen kun varpaille oli taas tilaa. Minä puolestani jouduin suorittamaan kotimatkan siniset kenkien suojamuovitossut sukkien päälle vedettynä.

IMG_3769 IMG_3741

Lupasin teille jälleen tyylipostauksia; en ole nyt ihan varma, oliko tässä postauksessa tyyliä mutta pukeutumista siinä ainakin käsiteltiin. Jatkossa nähtäneen muutakin kuin meidän takapihaa. Jalusta ja kaukolaukaisin ottavat edelleen parempia kuvia kuin mieheni, mutta kyllä se niin taitaa olla, että tätä päivää olevat asukuvat vaativat kaverin kuvaajaksi. Onneksi perheen naisista löytyy myös taitavia kamerankäyttäjiä! Kyllä, tarkoitan sinua, S. Koskas mennään asukuvatreffeille?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 2.15.16
  Anna-Mari said:

  Hyviähän nämäkin kuvat ovat! 😀 Tykkään niin tyylistäsi kirjoittaa. Iloa viikkoosi!

  • 2.24.16
   lisbet said:

   Voi kiitos! Hyvää loppuviikkoa myös sinne.

 2. 2.15.16
  Sofia said:

  Hahaa ässä on ihan messis !! 😀

 3. 2.23.16

  Ihanat kuvat!