Maaliskuinen brunssi

Kävimme brunssilla Cafe Caruselissa koko perheen voimin. Paikkaan liittyy mukavia fiiliksiä, monta aurinkoista kesäpäivää on vietetty sen terassilla. Kaukana ovat vielä terassipäivät, mutta oli väkeä tänä aamunakin sen verran, että kaikki ikkunapaikat olivat menneet.

Ulkona ei ollut värejä lainkaan. Niin monen aurinkoisen päivän jälkeen tietysti juuri lauantaiaamuna Helsinkiä verhoaa sakea sumu. Enkä nyt itsekään ollut mikään väripilkku mustassa villakangastrenssissäni.

Vaikka kuvista välittyykin maaliskuun melankolia, päivän vire on varovaisen toiveikas. Sumuisen merimaiseman katselu innoitti haaveilemaan kaikesta kesään liittyvästä Helsingin eteläisen rantaviivan maisemissa. Ensi kesänä juon shampanjaa Mattolaiturilla, teen pojan kanssa retken Suomenlinnaan ja Pihlajasaareen ja sopisiko, että äiti kävisi yhtenä iltana Kaivohuonella?

Päässä soi Maaliskuun musiikkia.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 3.10.12
  Lumo said:

  Sumu on merkki keväästä; hanget laskevat, jäät sulavat…

  Odotan kesältä omenepuidne kukintaa kotikadullani, viimeisellä viikolla ennen lomaa aamu-uinteja Casinonlahdella pyörälenkkejä Hernesaareen risteilijöitä katsomaan, Fiskarsin antiikkimarkkinoita ja niiden jälkeen pickniciä joenrannassa Billnäsissä, veneilyä ystäiven kanssa, kahvittelua Ursulassa, nokosia anoppilan riippukeinossa… kesästä on siis paras tulla lämmin ja aurinkoinen!

  • 3.20.12
   lisbet said:

   Ihania kesähaaveita… Fiskarsin ja Billnäsin seudut ovat minunkin kesäsuosikkejani:)

 2. 3.10.12
  Mia said:

  Niin kauniita kuvia taas, Lisbet. Sä osaat 🙂
  Tässä päivässä oli kyllä tosiaan maaliskuun melankoliaa. Ihana, surumielinen sumu. Kaunista omalla tavallaan, olen aina tykännyt sumusta. Ja vesisadetta en pistä nyt yhtään pahakseni, lumi pois pois! Huomisesta eteenpäin luvattu aurinkoa ties kuinka moneksi päiväksi peräkkäin, tykkään tykkään, vielä enemmän kuin sumusta.

 3. 3.11.12
  Tibs said:

  Kivat kuvat!
  Kylla sekevat pian tulee.

  Terveisin,
  Tibs
  shoptravelfood.blogspot.com