Mahdottoman mukava

Voi mikä ihana keväinen valo olikaan tänään, kun tulin aamuvuorosta kotiin! Onneksi ehdin napata nämä asukuvat ennen kuin pilviverho vyöryi päälle. Minulla oli yllä Pelle P:ltä saatu Mori-mekko, joka ilmeisesti jakaa mielipiteet, sillä olen saanut tästä katsojapalautetta sekä puolesta että vastaan. Onhan se vähän yöpaitamainen kaapu ja värikin tismalleen sama kuin HUS-alueen potilasvaatteissa. Mutta vaikka olisinkin vähän osastolta karanneen näköinen, mekko on aivan mahdottoman mukava päällä! Ja kyllä se mielestäni aamuohjelman rentoon ilmapiiriin sopii.

Ja hyvää ystävänpäivää myös kaikille tosielämän ja virtuaaliystävilleni sinne ruutujen taakse! Olen pitkin viikkoa fiilistellyt tuttujen penkkari- ja vanhojenpäivätunnelmia. On jotenkin spesiaalia, kun vanhojenpäivä sattuu ystävänpäiväksi – niin oli omana tanssipäivänäkin. Olin kehittänyt roihuavan ihastuksen pariani kohtaan, mutta tunne ei valitettavasti ollut molemminpuoleinen. Tanssiparini hävisi tutkaltani lukioaikojen jälkeen, mutta muutama vuosi sitten kuulin, että hänellä olisi iso sikala Pohjanmaalla. Jopas! Ehkä me emme olleet MFEO, mutta tiedän kyllä parikin esimerkkiä, joissa vanhojentanssipari on päätynyt seurustelemaan, ja taitavat molemmat pariskunnat asua perheineen itserakentamissaan omakotitaloissa tällä hetkellä.

[stnsvn-col-row][stnsvn-col-3][/stnsvn-col-3][stnsvn-col-3][/stnsvn-col-3][stnsvn-col-3][/stnsvn-col-3][/stnsvn-col-row]

Tänään alkoi myös koululaisten talviloma täällä etelässä. Meidän perheen lumiloma on vasta maaliskuussa, mutta tarkoitus on lähteä ensi viikolla pienelle pyrähdykselle maakuntaan – itse asiassa juuri sinne vanhojentanssieni maisemiin. Mekosta piti vielä sanomani, että sitä saa kyllä muissakin väreissä, ainakin tummansinisenä ja meleerattuna harmaana!

Pelle P. -mekko saatu PR-lahjana mutta blogiin kirjoitan siitä ihan huvikseni.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 kommentti(a)

 1. 2.14.20
  Kati said:

  Ihanaa, kun tuli tämän jutun kautta selville tuon mekon merkki! Olen pitkään ihaillut sitä päälläsi ja yrittänyt selvittää, kenen mekko se on. Se on yhtä aikaa sekä ihanan mukavan rennon että tyylikkään näköinen. Ja sopii sulle loistavasti!
  Hyvää kevättä ja ihanaa ystävänpäivää!

  • 2.16.20
   lisbet said:

   No mukava kuulla että tästä oli hyötyä! Hyvää alkanutta kevättä sinnekin (pakko kai se on tunnustaa että kevät nyt on).

 2. 3.30.20
  Marge said:

  Nyt täytyy rehellisyyden nimissä todeta että liikaa tulee mieleen Naistenklinikka tuosta matskusta ja väristä, ei jatkoon 😆

  • 9.12.20
   lisbet said:

   😀 totta, silloin on tainnut itselläkin olla viimeksi tätä väriä päällä!