Mammalan joulunaikaa

Ajoimme eilen tänne Seinäjoen mammalaan pariksi päiväksi. Täälläkin joulu saa näkyä loppiaiseen asti ja koti on täynnä kauniita jouluisia yksityiskohtia, kynttilöitä ja kukka-asetelmia. Erityisen ihana minusta on ruokailutila, jossa pöydän yläpuolella riippuvat klassiset hissivalaisimet ovat saaneet kumppanikseen Päivi-anopin tekemiä keraamisia joulutähtiä. Myös kuusessa on koristeena keraamisia ruusukkeita.

Perinteisen tuomaanristin haluan hankkia myös oman joulukodin koristeeksi.

Vuoden ensimmäisten päivien vietto jatkuu näissä rauhallisissa merkeissä. Mies joutuu palaamaan huomenna töihin, mutta minä jatkan matkaa poikien kanssa Keski-Suomeen. Joululomani jatkuu vielä tämän viikon, ensi maanantaina pojat palaavat kouluun. Nyt kun en enää ole lääkiksen lukujärjestyksissä kiinni ja saan tunti- ja keikkatyöläisenä melko vapaasti vaikuttaa työaikoihini, aion entistäkin enemmän panostaa siihen, että olisin vapaalla koulujen loma-aikoihin. Tietenkään en voi pitää kymmenviikkoista kesälomaa, mutta syys- ja talvilomaviikot sekä joulun välipäivät yritän rauhoittaa työnteolta.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu