Mammalan joulunaikaa

Ajoimme eilen tänne Seinäjoen mammalaan pariksi päiväksi. Täälläkin joulu saa näkyä loppiaiseen asti ja koti on täynnä kauniita jouluisia yksityiskohtia, kynttilöitä ja kukka-asetelmia. Erityisen ihana minusta on ruokailutila, jossa pöydän yläpuolella riippuvat klassiset hissivalaisimet ovat saaneet kumppanikseen Päivi-anopin tekemiä keraamisia joulutähtiä. Myös kuusessa on koristeena keraamisia ruusukkeita.

Perinteisen tuomaanristin haluan hankkia myös oman joulukodin koristeeksi.

Vuoden ensimmäisten päivien vietto jatkuu näissä rauhallisissa merkeissä. Mies joutuu palaamaan huomenna töihin, mutta minä jatkan matkaa poikien kanssa Keski-Suomeen. Joululomani jatkuu vielä tämän viikon, ensi maanantaina pojat palaavat kouluun. Nyt kun en enää ole lääkiksen lukujärjestyksissä kiinni ja saan tunti- ja keikkatyöläisenä melko vapaasti vaikuttaa työaikoihini, aion entistäkin enemmän panostaa siihen, että olisin vapaalla koulujen loma-aikoihin. Tietenkään en voi pitää kymmenviikkoista kesälomaa, mutta syys- ja talvilomaviikot sekä joulun välipäivät yritän rauhoittaa työnteolta.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele