Messuvisiitti

Vietettiin päivä Tampereen Vuoreksessa messutaloja kierrellen. Mitään suurta elämystä ei tullut vastaan, mutta joukossa oli paljon kauniita sisustuksia ja hienoa arkkitehtuuria. Uutta objektiivia tuli testattua tositoimissa, lisää kuvia ja tarkempaa raporttia tulossa huomenna.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

7 kommentti(a)

 1. 7.19.12
  Netta said:

  Onpa kauniita kuvia. Uusi objektiivi vaikuttaa hyvältä ostokselta ja valovoimaiselta. Kerrohan lisää kokemuksia objektiivista, kun ennätät.

  • 7.23.12
   lisbet said:

   Kiitos, äh mua vähän nolottaa, koska valotus on näissä messukuvissa vähän sitä ja tätä. Yritin ottaa niin pitkällä valotuksella kuin vaan mahdollista – tuloksena monin paikoin puhki palaneita pintoja. Mutta harjoitellaan ja kerrotaan!

 2. 7.19.12
  Netta said:

  Onpa kauniita kuvia. Uusi objektiivi vaikuttaa hyvältä ostokselta ja valovoimaiselta. Kerrohan lisää kokemuksia objektiivista, kun ennätät.

 3. 7.19.12

  Tyylikkäät kuvat! Pysytään kuulolla, mitä lisää : )

 4. 7.20.12
  Norppa said:

  Hei tosi hienothan kuvista tuli! Mä tuskailin yhdelle asioista hyvin perillä olevalle kaverilleni sitä, etten oikein meinannut onnistua Canonin just tuolla laajiksella. Hän sanoi, että 10-22-laajiksissa on tosi usein tarkennus jotenkin pielessä, että pitää tarkentaa manuaalisesti ja/tai viedä objektiivi kalibroitavaksi. En tiedä asiasta sen enempää, mutta mulla oli nimenomaan tarkennusongelmia ja juuri noita valotuspulmia.

  Onnea uudelle objektiiville! Mä jatkan edelleen pähkäilyä, kun en vain keksi, mikä olisi mulle paras ja tarpeellisin.

  • 7.23.12
   lisbet said:

   Joo pitikin oikein käydä uudelleen sun blogissa lukemassa kokemuksesi laajiksesta! Pitääpä yrittää katsoa tuo tarkennus – olen tosi noviisi näissä kuvausasioissa, aattelin kuitenkin että ennen pitkää tälle lasille tulee käyttöä. Ehkä silti jokin yleislinssi 50-millisen ja tämän välimaastosta olisi ollut nykyhetkeä ajatellen kätevämpi.