Mukavuusalueen rajoilla

Point-and-shoot-bloggaaja täällä testailee oranssiin taittuvaa punaista huulipunaa. Olen halunnut kokeilla sävyä siitä lähtien, kun näin Angelina Jolien lookin kevään Oscar-gaalassa. Angelinalla tosin saattaa olla himppa täyteläisempi tuo huuliosasto ja poseerauskin paremmin hallussa. En ole koskaan käyttänyt kirkkaita punia, joten tunnen olevani aika kaukana mukavuusalueeltani tämän näköisenä. Arkisin käytän vain huulikiiltoja ja juhlavammissa tilanteissa värejä, jotka ovat lähellä huulteni luonnollista sävyä.

Sivuhuomautus: blogissa useana päivänä vilahdelleet neilikat ovat säilyneet maljakossa erinomaisesti! Luulenpa, että valkoisesta neilikasta tuli juuri uusi suosikkikukkani.

Huulipuna on oikeasti huulikiilto mutta erittäin peittävä ja pysyvä sellainen. Kyseessä on Lancomen La Laque Feverin väri 104 ”Simply Red”. Ostin tämän poistomyynnistä aleaikaan, joten en tiedä, onko kyseistä sävyä enää saatavilla. Näitä kuvia katsellessa huomaan, että täytyy harjoitella huulten rajaus uusiksi. Minulla on aika terävä amorinkaari ja kirkkaan punan kanssa se korostuu entisestään.

Haastan itseni näyttäytymään julkisella paikalla punahuulissa! Sopivan tilaisuuden tullen ajattelin yhdistää tämän idioottivarmasti mustavalkoiseen asuun. Seuraava vaikeusaste onkin kirkkaanpunaiseen mattapunaan siirtyminen – no, sitä saadaan odotella jonkin aikaa.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

10 keskustelu

 1. 8.14.12
  Reetta said:

  Kauniilta väriltä näyttää. Mä vierastan myös mattapunia, kiiltoa pitää aina vähän olla 🙂

  • 8.16.12
   lisbet said:

   Kiilto antaa kuitenkin paljon anteeksi levityksen suhteen. Mutta olisi kiva kokeilla mattaakin sitten joskus!

 2. 8.14.12
  Hanna said:

  Joo kannattaa noiden tummempien punien kanssa harjoitella rajaamista, nyt näyttää ihan kuin olisit ylähuulen vetänyt vähän yli ja alahuulen vähän alle huulten rajoista.

  • 8.16.12
   lisbet said:

   Aivan! Olen levittänyt punan ylähuulella aivan rajaan asti kun taas alahuulella näkyy huultenvärinen rajauskynä…

 3. 8.14.12
  Mrs J. said:

  Näyttää hyvältä, suosittelen Lancomen Rouge in Love-sarjan punia, pysyvät hyvin ja koostumus on hyvä. Nyt vain rohkeasti ihmisten ilmoille, tosin itsekään en punahuulia käytä kuin iltamenoissa. En tiedä ostaisinko päivällä olla niiden kanssa luonnollisesti :).

  • 8.16.12
   lisbet said:

   Kiitos suosituksesta! Täällä kerätään vielä rohkeutta julkiseen näyttäytymiseen…

 4. 8.14.12
  Henna said:

  Hmm, minunkin pitäisi harjoitella nuiden punien kanssa. Nykyisin käytän silloin tällöin turvallista nudepunaa, joka ei tarvitse kaveriksi edes rajauskynää.

  Ehkä pitääkin laittaa joku rajauskynä ja uusi huulipuna ostoslistalle 🙂

  • 8.16.12
   lisbet said:

   Kyllä mulla kiillot pysyy jatkossakin pääasiallisessa käytössä mutta kiva tosiaan kokeilla välillä uutta.

 5. 8.17.12
  Hanna said:

  Upeita kuvia, taas:), sanoo hiljainen seuraajasi, joka itsekin himoitsee punaisia huulia monen vuoden huulikiiltovaiheen jälkeen:).

  • 8.18.12
   lisbet said:

   Kiitos Hanna:) Punahuulet olisivat kyllä kivaa vaihtelua, kun vain pokka pitäisi!