Onneksi on perjantai… torstai… mikälie

IMG_9958

Ah, perjantai. Siivottu koti, pizza uunissa, punaviiniä lasissa.

Siis mitä? Vinkataanko sieltä että tänään on vasta torstai? Pakko olla jo perjantai, sitähän ei ole ollut ainakaan kolmeen viikkoon. Täällä blogissakin se on näkynyt hiljaisuutena. Onneksi nyt viikonloppuna on taas aikaa kuvata ja kirjoittaa ja vastata kommentteihin. Mutta hei, ensiksi yöunet. Huomiseen!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

5 keskustelu

 1. 10.16.14
  Hanna said:

  Ihana:), tärkeintä kai se perjantaifiilis.

  • 10.18.14
   lisbet e. said:

   Jes, tuli se sitten keskiviikkona tai maanantaina:D

 2. 10.17.14
  Minna said:

  Joskus joku päivä puuttuu, minulla ovat sunnuntait olleet kadoksissa pari viikkoa, kun on pitänyt joka aamu laittaa kello herättämään. Tällä viikolla minullakin on sunnuntai. 🙂
  Mukavaa perjantaita!
  -Minna

  • 10.18.14
   lisbet e. said:

   Omituista tämä viikonpäivien katoaminen. Hyvää huomista sunnuntaita, nuku pitkään!

   • 10.18.14
    Minna said:

    Moi!
    Tuskin nukun kovin pitkään, koirani ovat tottuneet heräämään ajoissa. 🙂 Vaikka heräisin huomenna 6.30 koiran herätykseen, tuntuu se myöhäisemmältä herätykseltä kuin herätyskellon piippaus klo 6.30. Inhoan herätyskelloa!
    Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos ihanasta blogista!
    -Minna