Sesongin kaunein lakanasetti

FLD-Gran-fir-tree-bedset-duvet-cover-on-bed_1024x1024

Huhuu, ollaan jo reilusti lokakuun puolella, mutten ole vielä yhdessäkään blogissa nähnyt glögimukeja tai kimallepalloja tai hyasintteja Tine K:n maljassa. Edes Norppa ei ole vielä ottanut jouluvaloja esille. Niinpä minun on pakko avata peli Fine Little Dayn Gran-lakanoilla, joista kolahti tänään uutiskirje sähköpostiin (kuva valmistajan). Olette varmaan nähneet tämän terhakkaan printin vilahtelevan monessa paikassa, meilläkin se majailee koristetyynyn muodossa. Kuusilakanoiden käyttöaika ei tietenkään rajoitu joulusesonkiin, mutta jotain varsin talvista niissä on. Etenkin tämä alkuperäinen mustavalkoinen väritys tuo mieleen sydäntalven maiseman, josta kaikki värit ovat kadonneet. Lakanoiden materiaali on luomupuuvillaa ja normaalikokosen setin lisäksi löytyy myös vauvan pussilakanasetti.

Eräs toinenkin sesonki on pyörähtämässä käyntiin, nimittäin awards season, joka tätä nykyä ulottaa lonkeronsa myös blogimaailmaan. Paraikaa on käynnissä Indiedays Blog Awards -äänestys, jossa haetaan inspiroivinta blogia seitsemässä eri kategoriassa. Joukossa on ID-blogien lisäksi myös monia muualta tuttuja blogisuosikkeja. Oma blogini on ehdolla sisustuskategoriassa. Toivottavasti ehdit käydä tutustumassa ehdokkaisiin ja antamaan äänesi niille blogeille, joista olet eniten inspiraatiota ammentanut!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 10.8.14

  Kööpenhaminassa oli jo avattu joulutuvat Illums Bolighusissa! Blogissani on matkakertomus ja kuvia niistä.

  • 10.18.14
   lisbet e. said:

   Kiitos vinkistä! Apua… sieltä se tulee, ennen kuin huomaakaan.

 2. 10.16.14

  Vaikka joulusta kovasti pidänkin, enpä itsekään osaa siitä hössöttää kun vasta joulukuun puolella! Nuo lakanat ovat kyllä ihanat, ja tosiaan enemmän talviset kuin pelkästään jouluiset.

  Blogissani on muuten sinulle haaste!

  • 10.18.14
   lisbet e. said:

   Kiitos haastavasta haasteesta, otin sen vastaan!