Vaihtoehto pukkikuoseille

IMG_2367

Vaikka tämän päivän paketti meni vielä eräälle synttärisankarille, on kääressä jo juhlan tunnelmaa. Joulupakettejakin kääriessä pidän eniten sellaisista lahjapapereista, jotka eivät suoranaisesti viittaa jouluun, mutta jotka myötäilevät sesongin tunnelmaa. Tämä Karton tähtikuosi on juuri sellainen. Minulla oli tätä paperia viime vuonnakin ja kun tänään näin sitä Prismassa, nappasin heti pari rullaa mukaani. Ei-niin-ilmiselvän joulupakettityylin salaisuus on kysyä itseltään kaksi kysymystä: ”Sopiikö tämä paperi kuusen alle?” ja ”voisinko käyttää tätä paperia myös muulloin kuin jouluna?” Esimerkiksi Granitilta löytyy kriteerit täyttävää paketointipaperia. Luulen kyllä, että muutama joulupaketeistani kääriytyy tänä vuonna myös Papershopin kauniisiin kuoseihin.

Kotoa löytyy aina sekä valkoista että mustaa mattapintaista sentin levyistä paketointinarua – näillä olen havainnut selviytyväni, oli kyseessä sitten kaverisynttärit, isänpäivälahja tai joulusesonki.

IMG_2363

Suuri osa maasta sai lumipeitteen viime yönä. Tuliko siellä suunnalla paljon lunta? Meillä täällä Vantaallakin ripottelee tällä hetkellä hiukan, mutta eipä taida vielä nietoksiksi asti rittää.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

6 keskustelu

 1. 11.21.15
  Outi said:

  Jyväskylässä näyttää seisovan monessa pihassa vaikka minkälaisia lumiukko ja lumiakkoja. Näyttää valoisemmalta kun on lunta😊

  • 11.24.15
   lisbet said:

   Lumi kyllä tuo heti valon tullessaan! Ihanaa että siellä on ollut lumiukkokelit. Toivottavasti kaikki ei sula pois.

 2. 11.21.15
  seija said:

  Tähtipaperi on minusta tällähetkellä niin kaunista. Olen ostanut erilaisia tähti servettejä kotiin.
  Menen loman jälkee prismaan, jospa olisi vielä.
  Lunta täällä Ylläksellä on ja pakkastakin. Viikon loma edessä ,ihana! Toivotaan ettei pakkanen tästä enempää kiristy.

  • 11.24.15
   lisbet said:

   Mukavaa lomaa! Siellä taitaakin olla kunnon talvi eikä tällaisia etelän marrasmurheita.

 3. 11.23.15
  Karkku said:

  Huomenta ja tiedoksesi, että nyt tämä postaus avautui normaalisti eikä tyhjänä valkoisena sivuna. Valkoista uutta viikkoa!

  • 11.24.15
   lisbet said:

   Kiitos tiedosta, hieno homma! En kyllä ole tehnyt mitään muutoksia… ehkä korjasivat Bloglovin’in päässä jotain?