Palautetta Biothermille

Tammikuussa kirjoittelin ihonhoitotuotteistani, joihin kuuluu muun muassa Biothermin voiteita ja puhdistusaineita. Päivittelin silloin, kuinka pitkään käyttämäni Aquasource-geelivoide oli tuntunut aivan eri tuotteelta kuin aiemmin. Syy selvisi nyt. Se nimittäin oli eri tuote. Totuus kävi ilmi Rillan blogipäivityksestä. Biotherm on ilmeisesti noin vuosi sitten uudistanut ihonhoitosarjaansa, ja vanhan kuivalle iholle suunnatun Aquasource-geelivoiteen rinnalle on lanseerattu erittäin kuivalle iholle tarkoitettu geelibalsami. Epähuomiossa olin ottanut hyllystä tämän tuotteen.

En ota yksin omille niskoilleni tätä virhettä. Sekä voiteiden pahvipakkaukset että niiden purkit muistuttavat erehdyttävästi toisiaan. Oikeastaan ainoa ero on pahvipakkauksen vasemmassa alareunassa oleva teksti ”dry skin” / ”very dry skin” sekä tietysti kääntöpuolen pikkupräntti. Myös lasipurnukoiden etiketit ovat identtiset – erot löytyvät vasta, kun vaivautuu lukemaan tekstin. Lasipurkin läpi tuotteet myös näyttävät samanlaisilta, mutta balsami on paljon geeliä paksumpaa ja rasvaisempaa. Erittäin kuivasta ihosta kärsivälle se saattaa olla juuri oikea tuote, mutta oma ihoni ei kyennyt imaisemaan voidetta. Se jäi valkoisiksi laikuiksi kasvoille ja rullasi ikävästi meikin alla.

Tänään kävin ostamassa uuden purkin. Syynäsin pitkään pahvipakkauksia, jotta varmasti ottaisin oikean. Tähän geelivoiteesen olen edelleen tyytyväinen. Biothermin voiteita on muuten Stockalla tämän kuun kanta-asiakasalennuksessa…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 10.5.2012
  Tickler said:

  Siis whaaat?? Mitä ne nyt noin ovat menneet tekemään? Käytän Biothermiä aika ajoin ja olen vain katsonut, että ostan vaaleansinisen purkin pinkin sijaan, kun ihoni ei ole niin kuiva. Nyt pitänee syynätä tarkemmin.

  • 13.5.2012
   lisbet said:

   Niissä vaaleansinisissäkin on vissiin nyt kahta eri laatua jos en ihan väärin muista…

 2. 12.5.2012
  Hanilo said:

  Mulla on ollut tuota vaaleanpunaista voidetta joskus muutamia vuosia sitten, ja muistelisin, että silloin purkki oli erin näköinen. Matalampi ja leveämpi. Tai sitten muistan väärin! 😀

  • 13.5.2012
   lisbet said:

   Voi olla, itsekin muistelisin, että pakkaus muuttui joitain vuosia sitten.