Perjantai, pakkasta ja purkupäivä

Hyvää pakkasperjantaita! Minulla se on kulunut jälleen kerran läppärin äärellä. Naisten- ja lastentautien kaksiviikkoinen aloitusseminaarijakso päättyi tänään lastentautien alkutenttiin, ja nyt olen valmis viikonlopun viettoon. Onneksi ensi viikolla päästään vihdoin vähän käytännönläheisempään meininkiin potilasopetusten merkeissä. Vaikka etäseminaareilla on etenkin aikuisopiskelijan näkökulmasta puolensa, huomaan kyllä itsessäni tiettyä puutumista ja paatumista eikä keskittyminen asiaan ole suinkaan samanlaista kuin se olisi luentosalissa.

Sonosin tyylikäs kaiutin oli ihana pukinkontista löytynyt yllätys, kiitos vielä! Korvatunturilla oli selvästi havaittu, että kävimme juuri ennen joulua katselemassa äänentoistolaitteita. Sonos-järjestelmää pystyy laajentamaan niin, että äänentoisto toimii vaikka koko talossa ja kotiteatterinkin siihen voi integroida (tiedän, että mieheni on iskenyt silmänsä Sonos Arc -soundbariin).

Esteettisten kuvien vastapainoksi on julkaistava näkymä eteiseen. Remontti on pyörähtänyt käyntiin laminaattilattian irrotuksella ja oviaukon laajennuksella. Pian tämän kuvan oton jälkeen eteinen osastoitiin muoviseinällä tulevia pölyisempiä työvaiheita ajatellen. Koska kulku kodinhoitohuoneeseen ja saunaan on tuon käytävän kautta, pääsemme nyt hetkeksi leikkimään, että meillä on erillinen pesu- ja saunatupa ulkorakennuksessa. Sinne pitää nimittäin hiippailla ulkokautta takaovista, mikä onkin näillä parinkympin pakkasilla just mukavaa!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

  1. 16.1.2021
    Tuttiritari said:

    Kiva, että tykkäätte Sonosista! 😉