Pieniä muutoksia

Dagens: alennusmyynneistä ostettu Lexingtonin collariasu: Kimberly-huppari ja Jenna-housut. Sopiva oloasu joulun välipäiviä, leffojen katselua ja suklaan syöntiä varten! En ole vielä ehtinyt katsoa mitään jouluelokuvia (paitsi hmm, lasketaanko Die Hard?), mutta listalla on ainakin klassikoista joko The Holiday, Love Actually tai Bridget Jonesin päiväkirja ja sitten jokin Netflixin pumpulinpehmeistä romanttisista jouluelokuvista. Esimerkiksi Unohtumaton joulu näyttää oikein lupaavalta (Lindsay Lohan näyttelee perijätärtä, joka menettää muistinsa lasketteluonnettomuudessa, nyt on kunnollista). Lisäksi haluaisin tiedustella, miksi kukaan ei ole kertonut minulle, että Whitney Houstonista on tehty elokuva? Se tulee ensi-iltaan perjantaina. Pääsisinköhän sitä oikein teatteriin katsomaan?

Pieniä muutoksia: tarkemmin sanottuna kolme pientä muutosta. Ensimmäisen olette jo varmaan huomanneet – blogin lukemiseen ei enää tarvita salasanaa. Oli mukava nähdä, että parituhatta lukijaa jaksaa kiinnostua jutuistani sen verran, että oli valmis kirjautumaan sähköpostilistalle. Ajattelin kuitenkin salasanaa asettaessani, etten varmaankaan tule tekemään siitä pysyvää järjestelyä. Blogit ovat muutenkin surullisesti hiipuneet, joten haluan pitää omani lukemisen mahdollisimman helppona. Minulle tämä on edelleen ykköskanava, Instagramissa hengailen vain satunnaisesti ja tällä hetkellä minulla ei ole sitä edes kännykkään asennettuna.

Muut muutokset ovat ulkonäköjuttuja. Kävin eilen kampaajalla ja hiuksista otettiin pois loputkin tuuhennukset. Samalla mittaa napsaistiin pois monta senttiä. Aiemmista raskauksista tuttu synnytyksen jälkeinen sulkasato on alkanut, enkä halunnut rasittaa hiuspohjaa teipeillä enää yhtään. Olen kyllä tykännyt tuuhennuksista hurjasti enkä ole käytännössä ollut ilman niitä sitten syksyn 2019, mutta nyt täytyy hetken antaa päänahan levätä ja katsoa, kuinka paljon karvaa tällä kertaa tippuu.

Se kolmas muutos – ulkonäköjuttu – onkin vaikea huomata mutta näkyy kuvassa, jos oikein zoomailee. Kuka hoksaa?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 21.12.2022
  Ulla said:

  Maha:)

  • 24.12.2022
   lisbet said:

   No se ei ole paljon viime näkemän muuttunut; viime kesän jälkeen toki jonkin verran 😀

 2. 21.12.2022
  Jessica said:

  Korvikset