Pitkäperjantai

mekko Tara Jarmon
paitapusero Marimekko/Samu-Jussi Koski
korkkarit Unisa

Päivän asussa päästin sisäisen kirkkokuorolaiseni valloilleen. Ei täällä oikeasti noin synkissä tunnelmissa olla. Käsillä on itse asiassa suosikkini kaikista juhlapyhistä. Pääsiäinen on juhla, johon ei liity minkäänlaisia velvoitteita. Ei ole pakko juhlia yötä myöten kuten vappuna, juhannuksena tai uutena vuotena. Ei tarvitse koristella, kuluttaa ja kokata kuten jouluna. Saa kuitenkin syödä suklaata. Ah, introvertin paratiisi.

Pääsiäistä vietetään kotosalla, mutta ohjelmassa on myös töitä ja tenttiinlukua. On meillä vähän lammasta ja punaviiniäkin odottamassa sellaista juhlahetkeä, että kaikki asianosaiset ovat paikalla.

Rauhallista ja velvoitteetonta pääsiäistä sinne ruutujen taakse.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

8 keskustelu

 1. 4.6.12
  Veera said:

  Hyvää pääsiäistä täältä räntäsateen keskeltä! Mun mielestä kanssa pääsiäinen on kiva – kivoja värejä, iloista meininkiä ja valoisaa jo. Joskus jopa keväistä tosin ei tänä vuonna…

  • 4.7.12
   lisbet said:

   Aivan, pääsiäinen sattuu vielä niin kivaan ajankohtaan, kaikki hauska on edessä…

 2. 4.6.12
  JJ said:

  Pääsiäinen on kyllä kiva juhlapyhä. Tekee niin hyvää välilllä katkaista arki ja puuhailla muutakin kuin käydä töissä. Sitten vielä juuri tuo mitä mainitsit, eli pakko ei ole tehdä mitään. Samaan aikaan vapaapäiviä on sen verran, että jos haluaa, niin pienelle matkallekin kerkeää. Hyvää pääsiäistä sinullekin! 🙂

  • 4.7.12
   lisbet said:

   Ylipäätään kevät on kiva, kun on monta pitempää vapaata: hiihtoloma, pääsiäinen, vappu, helatorstai…

 3. 4.6.12
  Minna said:

  Niin viehättävä mekko, tuollainen itselläkin hakusessa :)! Tuo vielä istuu kuin hansikas päällesi.

  Rentoa ja herkullista sekä kiireetöntä pääsiäisen aikaa!

  • 4.7.12
   lisbet said:

   Kiitos, kohtaaminen tämän mekon kanssa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Harkitsin jopa ostavani tätä useamman eri väreissä mutta tulin järkiini… TJ:llä on näet muitakin kivoja ja vartalomallilleni sopivia mekkoja, satsaan sitten mielummin niihin.

 4. 4.7.12
  Sara said:

  Ihanaa itseironiaa tuo ”kirkkokuorolainen”. 🙂 Asusi näyttää minusta oikein kivalta. Itselläni on hakusessa juuri samanlainen paita käytettäväksi kotelomekkojen alla. Toivottavasti löydän sellaisen pian, niin pääsen minäkin liittymään kuoroon. :-p

  • 4.7.12
   lisbet said:

   Toivottavasti löydät! Tervetuloa joukkoon veisaamaan sitten:)