Pääsiäispuput

Vaikka tohtiiko näitä pupuiksi kutsua, jäniksen kokoisia molemmat. Melkoisia riiviöitä myös sille päälle sattuessaan. Herkkua ovat niin pyyheliinojen reunat kuin laturien johdot. Todellakin olen välillä harkinnut teettäväni talveksi kauniit ja lämpimät mustavalkoiset rukkaset… ihan vain ohimenevän hetken tietysti!

Luulenpa, että nekin ovat iloisia, kun kerrostaloasuminen vaihtuu oman nurmikon popsimiseen.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

10 keskustelu

 1. 4.8.12
  Lumo said:

  Oi, mitä suloisuuksia! Itse pääsen ihailemaan vain naapuruston rusakkoja.

  • 4.9.12
   lisbet said:

   Täällä pk-seudulla pääsee kyllä näiden lähisukulaisiakin ihailemaan luonnossa…

 2. 4.8.12
  Mervi said:

  Sööttejä ovat! Myös meidän edesmenneestä dalmatialaisesta meinattiin useaan otteeseen tehdä rukkaset 😉

 3. 4.8.12
  Anonymous said:

  Suloisia!

  Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
  http://avecvaish.blogspot.com/

  Kiitos!

  • 4.9.12
   lisbet said:

   Pitääpä käydä kurkkaamassa!

 4. 4.9.12
  Marika said:

  Ajattele positiivisesti: kanielämä kouluttaa vallan päteväksi sähkömieheksi! Meidän kanit on jo edesmenneitä, mutta aika monen vempeleen johto muistuttaa jänösistä edelleen. Sen verran paljon on tullut sähköjohtoja korjailtua. Varmasti taidosta on hyötyä teidän taloprojektissakin, heh.

  Meillä eivät onneksi olleet jyrsimiä pahimmasta päästä, mutta sisäsiisteys, se oli toiselle kanille ihan ylivoimainen juttu. Haaveilen toisinaan kaniparista edelleen, mutta se hirveä mattopesurumba jarruttaa haaveita…

  • 4.9.12
   lisbet said:

   Hauska kuulla, että sullakin on kokemuksia jänöläisten kanssa elämisestä. Joo, onneksi mies osaa puljata johtohommissa, vaikka itsekin olen nykyään aika kätevä sähköteipin kanssa, tsih.

 5. 4.25.12
  Jonna said:

  Oi mitä suloisuuksia 🙂