Riippuvalaisin korkeaan tilaan

Hip hei, kävimme tänään ostamassa olohuoneen kattovalaisimen! Tämä sisustusostos on ollut harkinnassa jo kauan ja yhtenä hidasteena on ollut miehen ja minun sisustusmakujen eroavaisuus: on vaikea löytää ratkaisuja, jotka miellyttäisivät molempia. Toisaalta kiirettä ei ole ollut, sillä olohuoneen valaistus on hoitunut himmennettävillä halogeenispoteilla, joita katossa on useita. Vaihtoehtoja ehdittiin siis pallotella pitkään, mutta tällä kertaa se kannatti, eikä lopputulos ole kompromissi kummallekaan.

Kokosin tähän postaukseen muutamia vaihtoehtoja, joita matkan varrella on katseltu. Meillä etsinnässä oli siis suurikokoinen moderniin kotiin sopiva riippuvalaisin, jonka halkaisija olisi vähintään 80-90 cm. Vaihtoehtoja on kyllä runsaasti, mutta tähän kokoluokkaan tultaessa myös budjetti usein kasvaa. Meille on nyt tulossa yksi allaolevista valaisimista, arvaatteko mikä?

Ylhäältä vasemmalta: 1) Globen Lightningin ’Mandrino’ 2) Nemon ’Crown Major’ 3) Nuuran ’Apiales 18’ 4) Luceplanin ’Stochastic 72’ 5) Muranon ’Market Set Screen XXL’ 6) Flosin ’Zeppelin 1’ 7) Marsetin ’Discoco 132’ 8) 101 Copenhagenin ’Drop Bulp Chandelier’

Tässä vielä vanha laajakulmaobjektiivilla otettu olohuonekuva muistuttamaan, minkälaiseen tilaan valaisinta ollaan oltu hankkimassa. Seuraava pähkäilyn aihe tuleekin olemaan, mille korkeudelle valaisin asennetaan. Laitetaanko se niin, että se näkyy ulos ylemmistä ikkunoista vai matalammalle ikään kuin ensimmäisen kerroksen valaisimeksi? Ehkäpä jonkinlainen välimuoto näistä on paras?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 keskustelu