Talviruokaa: poroa ja juureksia

Tiistaita! Meillä syötiin tänään helppoa laatikkoruokaa, joka syntyy kotimaisista juureksista ja porosta. Kaupasta löytyi punajuurta, lanttua ja selleriä, mutta juureksia voi varioida mielensä mukaan. Laatikkoruoka kypsyy uunissa kuin itsestään ja lämmittää ihanasti helmikuisessa päivässä.

300 g poron käristyslihaa
400 g punajuurta
400 g lanttua
200 g juuriselleriä
4 dl kermaa
4 dl lihalientä
suolaa
mustapippuria
tuoretta timjamia

Ruskista poronliha pannulla ja mausta mustapippurilla. Kuori ja suikaloi juurekset. Sekoita liha, juuressuikaleet ja suola vuoassa. Silppua joukkoon osa timjamista, jätä loput koristeeksi pinnalle. Kaada lihaliemi kerman joukkoon ja lisää seos vuokaan. Paista 180 asteessa 1 tunti 15 minuuttia.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

3 keskustelu

 1. 2.19.13
  littleB said:

  Nam! Ehdottomasti resepti jemmaan! 🙂

  • 2.23.13
   lisbet said:

   Ajattelin itse kokeilla vielä epäterveellisempää versiota jossa tuo lihaliemikin korvattaisiin kermalla… om nom…

  • 2.23.13
   littleB said:

   Oi oi! Slurps :p