Sillä välin Tallinnassa

Eilinen vierähti tapaamisessa kymmenen vuoden takaisten opiskelukavereiden kanssa. Työ on ripotellut meidät eri puolille Suomea, joten oli jo korkea aika tavata muisteluiden merkeissä. Ironisena yhteensattumana kerrottakoon, että sitä pistettä, josta kaikki alkoi, ei ole enää olemassakaan. Edellisenä iltana kävimme nimittäin kurssikaverin kanssa todistamassa, kuinka kaivinkone jyräsi vanhaa koulurakennustamme matalaksi. Päivän aikana pyörähdimme Tallinnassa syömässä, ja pikainen asukuva on napattu lautalle palatessa. Olipa mukava päästä vähän tuulettumaan – kirjaimellisesti. Merenkäynti keikutti laivaa jonkin verran eilenkin, mutta onneksi reissu ei ollut tänään. Täällä kotona puuskat riepottelevat nyt hormeja ja ikkunoita ja sähkötkin ovat katkenneet pariin otteeseen.

Eilen illalla kokoontui myös blogiväki Helsingissä Inspiration Blog Awardsien merkeissä, mutta minulta tapahtuma jäi siis väliin. Suurkiitos blogiani äänestykseen ehdottaneille ja äänensä antaneille. Olisi ollut mukava päästä tapaamaan tuttuja blogikasvoja, mutta toisemman kerran sitten.

Terveiset myös kurssikavereille! Ei odoteta enää kymmentä vuotta, kunnes nähdään uudestaan.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 11.17.13
  Anonymous said:

  Onpas kiva, kun täällä on asukuva! Totta kai tykkään muistakin postauksistasi(sisustus yms.), mutta kun asupostaukset eivät ole ihan jokapäiväisiä, niin on aina mukava yllätys kun täällä sellainen on. Blogi tuntuu heti jotenkin henkilökohtaisemmalta. 🙂

  -Katja

  • 11.28.13
   lisbet e. said:

   Mukava kuulla! Minäkin ilahdun aina, kun näen tutun bloggaajan omissa kuvissaan ja olen siksi yrittänyt aktivoitua asian suhteen. Kotona kyllä kuljen yleensä sen näköisenä, että siitä ei kehtaa materiaalia blogiin laittaa:)

 2. 11.17.13

  Hei! Haluaisin kysyä tuosta laukustasi :). Ostin itsekin MK:n Hamilton Toten jokin aika sitten juuri tuossa konjakinruskeassa sävyssä. En ole uskaltanut käyttää sitä ollenkaan sadepäivinä, sillä pelkään, että nahkaan jää sadepisaroista pysyviä jälkiä. Onko sinulla siis kokemusta tästä, vai voiko laukkua käyttää huoletta myös sateisina päivinä? Sateenvarjo kun ei välttämättä ihan hirveästi anna suojaa :). Olen kyllä suihkutellut laukun ennen käyttöönottoa läpikotaisin lika/kosteussuojasuihkeella, mutta en luota sen tehoon täysin :).

  • 11.28.13
   lisbet e. said:

   Kokemusta eri keleistä kyllä löytyy, sillä olen käyttänyt laukkua lähes päivittäin siitä lähtien, kun ostin sen keväällä 2012. Vesipisarat ovat yleensä jääneet helmeilemään laukun pinnalle, josta ne on voinut pyyhkäistä pois. Niistä, jotka ovat imeytyneet, ei ole jäänyt jälkiä, sillä laukun pintahan on sellaista aika tekstuurista nahkaa. Sileämpipintaisessa laukussa vesijälkiä varmaan muodostuisi helpommin. En ole muutenkaan pitänyt laukusta mitenkään hyvää huolta tai edes käsitellyt sitä mitenkään *blush*, ja se on silti pysynyt uskomattoman hyvänä! Ainoa havainto on, että laukku pehmenee aika paljon käytössä ja menettää alkuperäisen jäykän muotonsa (mikä saattaa olla hyväkin asia).

 3. 11.17.13
  Sofia said:

  Oot niin kaunis 🙂 ja huivikin on muuten tosi bueeno!

  • 11.28.13
   lisbet e. said:

   Kiitti:D Joo oon nyt varmaan käyttänyt tuota huivia joka päivä!