Viimeaikaisia ostoksia

Olen jatkanut pienen vaatevarastoni täydentämistä siitä, mihin ennen raskautta jäin: hitaasti, harkiten, säästäen. Vaikka mielelläni hypistelenkin kauniita asioita tai ihailen niitä verkkokaupoissa, ostamatta jättämisestä tulee joskus parempi mieli kuin ostamisesta.

Minkälainen ihminen ostaa sandaalit marraskuussa? Ehkä sellainen, joka suunnittelee matkaa lämpimään ilmastoon – tai jonka katse on jo seuraavassa kesässä. Ajattomat hankinnat eivät kysy sesonkia. Ancient Greek Sandals -merkin tuotteet eivät tosiaankaan ole viimeistä huutoa. Kreikassa käsityönä valmistetut jalkineet saavat nimittäin inspiraationsa parintuhannen vuoden takaa antiikin taiteesta ja mytologiasta. Tämä malli on Ariadne ratkaisun Minotauroksen labyrinttiin keksineen prinsessan mukaan. Vaalea nahka on värjätty kasviväreillä ja tummuu vielä kaytössä niin, että näistä tullee lopulta konjankinväriset.

Uudet farkut olivat olleet ostoslistalla jo pitkään. Näitä ostaessa ei nokka kauan tuhissut, sillä tiesin melko tarkkaan toivefarkkujeni mallin ja värin. Arvelin, että sellaiset löytyvät Filippa K:lta ja oikeassa olin. Tummat ja pesemättömät farkut menevät tarpeen tullen myös työvaatteena.

Ihanin ja ajankohtaisin ostos on kuitenkin By Malene Birgerin villahuivi. Se on satumaisen pehmeä ja kevyt mutta kuitenkin kokonsa ansiosta muhkea. Mustavalkoinen (tästä on olemassa myös graafisemmin kuvioituja versioita) kuvio sopii monenlaisten asujen kaveriksi!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

7 keskustelu

 1. 11.15.13

  Loysin vasta blogisi, ja tama on aivan ihana. Itsekin olen vuosi sitten alkanut muuttamaan vaatevarastoani jarkevammaksi. Yksi kallis ostos saattaa olla tuhat kertaa parempi ja pitkakayttoisempi kuin halvempi vastaava tuote.

  • 11.17.13
   lisbet e. said:

   Juuri noin. Joka tapauksessa vaatekaapista tulee pidettyä vain niitä mieluisia ja hyviä juttuja – ja ne yleensä sattuvat olemaan niitä vähän hinnakkaampia. Kiva että löysit tänne!

 2. 11.16.13
  Lennu said:

  Ihana huivi!
  Mieki ostin ensimmäisen Birgerin huivin nyt syksyllä ja siitä on tullut ehdoton lemppari!

  • 11.17.13
   lisbet e. said:

   Eikö vain! Mulla ei ollut mitään tällaista entuudestaan ja nyt olen ihan myyty. Toivottavasti huivi pysyy hyvänä kovassakin käytössä!

  • 11.17.13
   Lennu said:

   Olen pessyt jo omani pari kertaa ihan villapesulla, sen verran meikkiä aina jää tietenkin. Pesu ja käyttö eivät näy huivissa vaan on kuin uusi!

 3. 12.7.13
  Maria said:

  Hei, ajattelin kysäistä millainen kokoluokitus näissä kengissä on ? (eikö ole samat kuin boutiquesi sivulla ? 🙂 )
  Ajattelin tilata ne ehkä kesäksi itselleni ja pohdin onko koot pieniä vai isoja koska itse olen 39/40 🙂

  Kiitos jo etukäteen vastauksesta !

  -Maria

  ps. blogisi on ihana <3

  http://dejiss.blogspot.com

  • 12.7.13
   lisbet e. said:

   Moikka! Pitäisin kokoluokitusta pituuden puolesta ihan normaalina – kyse on tietysti sandaalista eikä istuvuus ole kovin napakka, joten vaikea sanoa tarkemmin. Leveyden puolesta malli on normaali tai kapeanpuoleinen. Itselläni on leveä jalkapöytä, joten päkiän reuna vähän pyrkii pohjan ulkopuolelle pikkuvarpaan puolelta. Lopullinen päätös syntyy tietysti vasta sovittamalla valitsemaasi mallia, toivottavasti löydät sopivat!