Sveitsiläisten lahja ihmiskunnalle

Mikä päivä! Tähän ei auta kuin Mövenpickin Swiss Chocolate -jäätelö. Söimme tätä mieheni kanssa suoraan purkista yksillä ensimmäisistä treffeistämme… ja se oli minusta silloin aika pahaa, jotenkin tunkkaisen makuista. Vaikka makunystyräni ovat sittemmin tottuneet voimakkaan suklaajäätelön makuun, muutama nokare tätä herkkua riittää edelleen.

Teekupin äärellä käsi hakeutuu kuin itsekseen selailemaan keltaista kuvastoa…

Kuvastoshoppailu on hauskaa, mutta en ole lainkaan varma, ostanko Hullareilta mitään. Tiedä, menenkö edes paikan päälle. Ainakaan rattaiden kanssa sinne ei ole mitään asiaa. Kuvastossa oli kivan näköiset kellot MK:lta ja DKNY:ltä, Vagabondin balleriinat ja Burberryn kashmirneule (joka arvatenkin revitään käsistä). Biothermin ihonhoitotuotteitakin voisi jemmata. Ehkä yritän täsmäiskua jonain sopivana aamupäivänä?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 4.13.12
  Inanaa said:

  MK:n kultainen kello on haaveeni, tosin haaveena saa vielä pysyäkin. On se sen verran arvokas.

  • 4.15.12
   lisbet said:

   Itse haaveilin siitä hopeanvärisestä…

 2. 4.14.12

  oi nyt alko kauhesti tekeen mieli suklaajätskiä! en ookkaan ikuisuuteen syönyt sitä, vois vaikka huomenna mennä hakemaan vähän. 😉

  • 4.15.12
   lisbet said:

   Onko tää nyt sitä blogi-inspiraatiota? 🙂

 3. 4.14.12
  M said:

  Oo, Mövenpickin jäätelöt on ihania, kannattaa kokeilla myös mm. Mint Chocolate ja Maple Walnutia. Ja jos tosiaan päädyt Hullareille, niin 4.kerroksen kahvilassa on aina ollut tarjouksessa kyseistä jätskiä 2 palloa yhden hinnalla, vink vink;)

  • 4.15.12
   lisbet said:

   Oi, kiitos vinkistä! En ole vielä varma jaksanko keskustaan asti mutta jätskille vois hyvin mennä joskus ilman Hullareitakin.