Täsmäshoppailua alessa

Olin ennen tyttö, jolla oli vaatekomerossaan kymmenen cocktailasua muttei yhtään kunnollista, valkoista t-paitaa. Ostelin aina jotain ”kivaa” ja samalla ne vaatekaapin kulmakivet, joista naistenlehdissä toitotetaan, jäivät vähemmälle huomiolle. Nyt olen parin vuoden ajan yrittänyt keskittyä hankkimaan laadukkaita ja ah niin tylsän värisiä perusvaatteita, joita voi käyttää sesongista toiseen.

Täsmäshoppasin Net-a-Porterin alen ensimmäisenä päivänä juuri ennen joulua. Olin kytännyt alen alkua jo jonkin aikaa, mutta silti se pääsi vähän yllättämään. Seuraavaa kertaa ajatellen aion merkitä sopivia kohteita wish listille jo etukäteen, jotta pääsen nopeasti kurkistamaan, onko kiinnostavia tuotteita alennettu.

Reed Krakoffin balleriinat odottavat kevättä. Näitä kuvailtiin erittäin mukaviksi jalassa ja sitä ne todella ovat – jopa niin pehmeät, että hieman pelkään niiden muuttavan liiaksi muotoaan käytössä. Ainakin ajattelin asennuttaa niihin ohuet kumipohjat.

Musta neuletakki oli yksi vakavimmista puutteista. Sopiva löytyi Red Valentinolta. Ihan perusmalli tämä ei kuitenkaan ole, vaan toiselle olkapäälle on sommiteltu rusetti samasta neuloksesta kuin takkikin.

Oikeiden kauppojen alennusmyynteihin en ole vielä ehtinyt mutta aion kyllä livahtaa tilaisuuden tullen. Vaikka kevättä jo hehkutankin, ei talvi ole tietysti vielä ohi, tuskin edes alkanut täällä etelämpänä. Voisin siis katsella uutta villakangastakkia ja joka kelin saapikkaita…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 keskustelu

  1. 1.5.12
    Mervi said:

    Ihania kuvia ja soljuvaa tekstiä! Tosi tyylikkäitä valintoja. Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi!

  2. 1.9.12
    lisbet said:

    Kiitos ja tervetuloa!