Ensimmäinen

Aloitan tämän blogin joululahjana itselleni. Blogin pitämiseen on kaksi syytä. Ensinnäkin haluan ruuhkavuosien keskellä välillä pysähtyä näkemään kauniit asiat elämässäni. Vielä joitain vuosia sitten kirjoitin itselleni päiväkirjaa. Sitten kuvioon tuli se kaikki: mies, työ, koti, lapsi, tiedättehän – kirjoittaminen jäi.

Toisekseen haluan osallistua. Olen jo pitempään seuraillut monia tyyli- ja sisustusblogeja ja leikitellyt ajatuksella oman blogin kirjoittamisesta. No, tässä nyt olen.

Olisin valinnut valkoisia tulppaaneja, jos niitä olisi ollut jäljellä. Normaalisti ostaisin keltaisia tulppaaneja vasta pääsiäiseksi, mutta olkoon ne nyt muistuttamassa pitenevistä päivistä ja lähenevästä keväästä (hei, enää 3-4 kuukautta jäljellä).

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

4 keskustelu

  1. 1.14.12
    Alma said:

    Heippa Lisbet! Ja kiva oli löytää blogisi. Tämä vaikuttaa oikein kauniilta, jään seuraamaan.:)

  2. 1.16.12
    Maija said:

    Olipa kiva löytää tänne, Alman tavoin minäkin jään lukijaksi! 🙂