Todella upeeta

Blogimaailmassa vallitsee tänään kepeä mieliala. Perjantaipäivä tuo varmaan osansa asiaan, mutta muutenkin tuntuu, että monella on ollut tänään jakaa hyviä uutisia. Tai ehkä katselen itse maailmaa hieman värittyneiden lasien läpi. Viikko on nimittäin ollut tähän asti erinomainen. Pitääpä laittaa lotto vetämään lauantaina ja katsoa jatkuuko putki, hah.

Viikon paras uutinen ja syy sille, että korkkasimme pullon (huokeaa) sampanjaa on, että pääsemme etsimään itsellemme uutta kotia. Keväällä tekemämme talokauppa puretaan kiinteistössä paljastuneiden seikkojen vuoksi. Vaikka toimenpide viekin meidät takaisin lähtöruutuun, olemme äärettömän onnellisia siitä, että voimme siirtyä eteenpäin tämän puoli vuotta kestäneen prosessin jälkeen. Täällä laitetaan siis etuovi, jokakoti ja oikotie laulamaan siinä toivossa, että meille sopivat neliöt jostain löytyvät.

Yksi blogimaailman aiheista tänään on ollut puhe salaperäisestä Inspiration-konseptista. Minäkin olen lupautunut mukaan ja on ollut mukava huomata, että niin on moni aktiivisesti seuraamistani blogeistakin. Ainakin Luumutar, lili’s, Lumo LifestyleHappy Days, Syyskuun kuudes ja Sweet Life by Carita ovat kertoneet tänään asiasta ja muitakin varmaan on vielä tulossa. Todennäköisesti lukulistallani on myös niitä, jotka ovat yhteistyöstä kieltäytyneet. Kaiken kaikkiaan on kerrottu, että mukana on kolmisensataa blogia ja että konsepti pyörähtää käyntiin lokakuussa. Itse blogit eivät kuitenkaan muuta mihinkään, eli voit lukea lisbet e.:tä edelleen tässä samassa osoitteessa, joka on muuten ollut jo jonkin aikaa oma domainini www.lisbet-e.com. Vanha blogspot-osoite toimii edelleen, mutta arvostaisin, jos päivittäisitte blogiini osoittavat linkit.

Lisäksi toivon, että antaisitte hetken arvokasta aikaanne täyttämällä oikeasta sivupalkista löytyvän lukijatutkimuksen.

Skål!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

24 keskustelu

 1. 9.7.12
  lili said:

  Jee, sinäkin lähdit mukaan!:) Inspirationissa nähdään;)

 2. 9.7.12
  Ida said:

  Voi vitsit, mahtaa olla helpottunut ja iloinen tunne noiden asuntokuvioiden jälkeen! 🙂 Varmasti löydätte jonkun superupean kodin, joita me pikkuisissa purkeissa asuvat voidaan sitten kaiholla katsella 😉
  Ja hih, siellä uudessa sitten nähdään! Kiva ollut lukea tänään blogeja, kun niin monta huipputyyppiä on kertonut olevansa mukana! 🙂

  • 9.10.12
   lisbet said:

   Kyllä, todella helpottunut! Toisaalta kokemus on sellainen, että saa nähdä, uskalletaanko enää ostaa mitään… Ja tiedätkö, muistelen edelleen lämmöllä pikkuruisia purkkejani Sörnäisissä ja Alppilassa, ne olivat kivoimpia kotejani tähänastisista!

 3. 9.7.12
  Lumo said:

  Onnea kodin etsintään!

  Monessa tutussa blogissa on tänään kerrottu Inspirations-konseptista, meitä on siellä monta mahtavaa bloggaajaa mukana.

 4. 9.7.12
  M said:

  Kiva, että sinäkin olet mukana! Itsekin sain juuri tuon kyselyn paikoilleen…
  Ja hyvä, että asuntoasioihin on tullut selkeyttä ja pääsette etsimään uutta – kyllä se täydellinen sieltä löytyy!

  • 9.10.12
   lisbet said:

   Inspiksessä nähdään (sillä on jo lempinimi:)

   Kun löytyisi edes asumiskelpoinen:)

 5. 9.7.12
  Carita said:

  Aivan ihania uutisia – olen valtavan iloinen teidän puolesta. Olo on siellä varmasti helpottunut ja tosiaan ei muuta kuin oikotielle haaveilemaan ja niitä kotiunelmia toteuttamaan. Täällä ollaan hengessä mukana!

  Ja mukava kuulla, että meitä on upea porukka mukana samassa blogimaailman veneessä 🙂

  • 9.10.12
   lisbet said:

   Kiitos Carita! Lähdetään tekemään siis hyvää eiku loistavaa suoritusta:)

 6. 9.7.12

  Onpa kiva kuulla Lisbet, että ilonhetkiä on! Sun blogi on niin hyvälaatuinen, mun mielestä kuvat blogimaailman parhaimmistoa, että olisin vähintäänkin kummastellut, ellei sua olisi pyydetty tuohon.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  • 9.8.12
   Ronja said:

   Ajattelin ihan täsmälleen samaa kuin Karla ja ryntäsin heti katsomaan tänne, kun oli tullut uusi postaus :). Tulen itse kanssa mukaan Inspirationiin :).

  • 9.10.12
   lisbet said:

   Kiitos Karla, olipa taas kauniisti sanottu pikku blogistani. Nolottaa:)

   Ja mahtavaa Ronja kuulla, että olet mukana. Vaikka yllätys se ei ole!

 7. 9.7.12
  Netta said:

  Ihanaa, samassa veneessä ollaan 🙂 tsemppiä kodin etsintään, pidän peukkuja että etuovi ja oikotie tuovat unelmakodin teidän perheelle – haaveita ja niiden toteuttamista! Varmasti olo helpottaa tuollaisen epidin jälkeen ja lasilliset kuohuvaa on ansaittu.

  • 9.10.12
   lisbet said:

   Inspiksen täytyy olla hyvä paikka, kun melkein kaikki mun suosikit on siellä!

 8. 9.7.12
  Rimma said:

  Voi, talouutinen on varmasti helpotus. Onnea uuden etsintään! Itse löysimme kodin pari kuukautta sitten ja vaikka se raskasta on ollutkin, niin ihana nähdä että remontti alkaa pikkuhiljaa valmistua.

  Onnitelut myös tuosta Inspiration-jutusta 😉

  • 9.10.12
   lisbet said:

   Hassua, miten paljon energiaa asumisen suunnittelu ja toteuttaminen voi viedä. Mutta kyllä siitä sitten saa paukkuja takaisin, kun pääsee nauttimaan lopputuloksesta.

 9. 9.8.12
  Marjukka said:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  • 9.8.12
   Netta said:

   Voisikohan johtua jotenkin siitä kyselykoodista – eli jos täyttää kyselyn kerran jollakin sivulla, selaimeen jää siitä ”jälki” ja koodi eli kyselybanneri ei aktivoidu muillakaan sivuilla. Periaatteessa sen ei pitäisi toimia niin, mutta kannattaa kokeilla tyhjentää selaimen cookiet ja yrittää uudestaan. Karmeeta jargonia 😉

   Itse olen nähnyt kyselybannerin useimmissa blogeissa ja vastaillutkin siihen 🙂

  • 9.9.12
   lisbet said:

   Marjukka on varmaankin jo selvittänyt asian, mutta tosiaan, ihan hyvin on toiminut täällä ja muuallakin. Tosin mulla banneri ilmestyy uudelleen niilläkin sivuilla, joilla olen kyselyn täyttänyt.

  • 9.9.12
   Marjukka said:

   Joo, kyllä se näkyi toimivan, kesti vain jonkin aikaa, kaikki siis hyvin!

 10. 9.8.12
  Irina said:

  Hunajaista -blogin sivulla kyselylinkki toimi oikein hyvin.

 11. 9.8.12
  Rouva M said:

  Lämpimät onnittelut – molemmista asioista! Hieno uusi blogikonsepti tulossa, kun olet sinäkin mukana. 🙂

  • 9.10.12
   lisbet said:

   Kiitos, Mrs M, toivotaan näin!