Todella upeeta

Blogimaailmassa vallitsee tänään kepeä mieliala. Perjantaipäivä tuo varmaan osansa asiaan, mutta muutenkin tuntuu, että monella on ollut tänään jakaa hyviä uutisia. Tai ehkä katselen itse maailmaa hieman värittyneiden lasien läpi. Viikko on nimittäin ollut tähän asti erinomainen. Pitääpä laittaa lotto vetämään lauantaina ja katsoa jatkuuko putki, hah.

Viikon paras uutinen ja syy sille, että korkkasimme pullon (huokeaa) sampanjaa on, että pääsemme etsimään itsellemme uutta kotia. Keväällä tekemämme talokauppa puretaan kiinteistössä paljastuneiden seikkojen vuoksi. Vaikka toimenpide viekin meidät takaisin lähtöruutuun, olemme äärettömän onnellisia siitä, että voimme siirtyä eteenpäin tämän puoli vuotta kestäneen prosessin jälkeen. Täällä laitetaan siis etuovi, jokakoti ja oikotie laulamaan siinä toivossa, että meille sopivat neliöt jostain löytyvät.

Yksi blogimaailman aiheista tänään on ollut puhe salaperäisestä Inspiration-konseptista. Minäkin olen lupautunut mukaan ja on ollut mukava huomata, että niin on moni aktiivisesti seuraamistani blogeistakin. Ainakin Luumutar, lili’s, Lumo LifestyleHappy Days, Syyskuun kuudes ja Sweet Life by Carita ovat kertoneet tänään asiasta ja muitakin varmaan on vielä tulossa. Todennäköisesti lukulistallani on myös niitä, jotka ovat yhteistyöstä kieltäytyneet. Kaiken kaikkiaan on kerrottu, että mukana on kolmisensataa blogia ja että konsepti pyörähtää käyntiin lokakuussa. Itse blogit eivät kuitenkaan muuta mihinkään, eli voit lukea lisbet e.:tä edelleen tässä samassa osoitteessa, joka on muuten ollut jo jonkin aikaa oma domainini www.lisbet-e.com. Vanha blogspot-osoite toimii edelleen, mutta arvostaisin, jos päivittäisitte blogiini osoittavat linkit.

Lisäksi toivon, että antaisitte hetken arvokasta aikaanne täyttämällä oikeasta sivupalkista löytyvän lukijatutkimuksen.

Skål!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 7.9.2012
  lili said:

  Jee, sinäkin lähdit mukaan!:) Inspirationissa nähdään;)

 2. 7.9.2012
  Ida said:

  Voi vitsit, mahtaa olla helpottunut ja iloinen tunne noiden asuntokuvioiden jälkeen! 🙂 Varmasti löydätte jonkun superupean kodin, joita me pikkuisissa purkeissa asuvat voidaan sitten kaiholla katsella 😉
  Ja hih, siellä uudessa sitten nähdään! Kiva ollut lukea tänään blogeja, kun niin monta huipputyyppiä on kertonut olevansa mukana! 🙂

  • 10.9.2012
   lisbet said:

   Kyllä, todella helpottunut! Toisaalta kokemus on sellainen, että saa nähdä, uskalletaanko enää ostaa mitään… Ja tiedätkö, muistelen edelleen lämmöllä pikkuruisia purkkejani Sörnäisissä ja Alppilassa, ne olivat kivoimpia kotejani tähänastisista!

 3. 7.9.2012
  Lumo said:

  Onnea kodin etsintään!

  Monessa tutussa blogissa on tänään kerrottu Inspirations-konseptista, meitä on siellä monta mahtavaa bloggaajaa mukana.

 4. 7.9.2012
  M said:

  Kiva, että sinäkin olet mukana! Itsekin sain juuri tuon kyselyn paikoilleen…
  Ja hyvä, että asuntoasioihin on tullut selkeyttä ja pääsette etsimään uutta – kyllä se täydellinen sieltä löytyy!

  • 10.9.2012
   lisbet said:

   Inspiksessä nähdään (sillä on jo lempinimi:)

   Kun löytyisi edes asumiskelpoinen:)

 5. 7.9.2012
  Carita said:

  Aivan ihania uutisia – olen valtavan iloinen teidän puolesta. Olo on siellä varmasti helpottunut ja tosiaan ei muuta kuin oikotielle haaveilemaan ja niitä kotiunelmia toteuttamaan. Täällä ollaan hengessä mukana!

  Ja mukava kuulla, että meitä on upea porukka mukana samassa blogimaailman veneessä 🙂

  • 10.9.2012
   lisbet said:

   Kiitos Carita! Lähdetään tekemään siis hyvää eiku loistavaa suoritusta:)

 6. 7.9.2012

  Onpa kiva kuulla Lisbet, että ilonhetkiä on! Sun blogi on niin hyvälaatuinen, mun mielestä kuvat blogimaailman parhaimmistoa, että olisin vähintäänkin kummastellut, ellei sua olisi pyydetty tuohon.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  • 8.9.2012
   Ronja said:

   Ajattelin ihan täsmälleen samaa kuin Karla ja ryntäsin heti katsomaan tänne, kun oli tullut uusi postaus :). Tulen itse kanssa mukaan Inspirationiin :).

  • 10.9.2012
   lisbet said:

   Kiitos Karla, olipa taas kauniisti sanottu pikku blogistani. Nolottaa:)

   Ja mahtavaa Ronja kuulla, että olet mukana. Vaikka yllätys se ei ole!

 7. 7.9.2012
  Netta said:

  Ihanaa, samassa veneessä ollaan 🙂 tsemppiä kodin etsintään, pidän peukkuja että etuovi ja oikotie tuovat unelmakodin teidän perheelle – haaveita ja niiden toteuttamista! Varmasti olo helpottaa tuollaisen epidin jälkeen ja lasilliset kuohuvaa on ansaittu.

  • 10.9.2012
   lisbet said:

   Inspiksen täytyy olla hyvä paikka, kun melkein kaikki mun suosikit on siellä!

 8. 7.9.2012
  Rimma said:

  Voi, talouutinen on varmasti helpotus. Onnea uuden etsintään! Itse löysimme kodin pari kuukautta sitten ja vaikka se raskasta on ollutkin, niin ihana nähdä että remontti alkaa pikkuhiljaa valmistua.

  Onnitelut myös tuosta Inspiration-jutusta 😉

  • 10.9.2012
   lisbet said:

   Hassua, miten paljon energiaa asumisen suunnittelu ja toteuttaminen voi viedä. Mutta kyllä siitä sitten saa paukkuja takaisin, kun pääsee nauttimaan lopputuloksesta.

 9. 8.9.2012
  Marjukka said:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  • 8.9.2012
   Netta said:

   Voisikohan johtua jotenkin siitä kyselykoodista – eli jos täyttää kyselyn kerran jollakin sivulla, selaimeen jää siitä ”jälki” ja koodi eli kyselybanneri ei aktivoidu muillakaan sivuilla. Periaatteessa sen ei pitäisi toimia niin, mutta kannattaa kokeilla tyhjentää selaimen cookiet ja yrittää uudestaan. Karmeeta jargonia 😉

   Itse olen nähnyt kyselybannerin useimmissa blogeissa ja vastaillutkin siihen 🙂

  • 9.9.2012
   lisbet said:

   Marjukka on varmaankin jo selvittänyt asian, mutta tosiaan, ihan hyvin on toiminut täällä ja muuallakin. Tosin mulla banneri ilmestyy uudelleen niilläkin sivuilla, joilla olen kyselyn täyttänyt.

  • 9.9.2012
   Marjukka said:

   Joo, kyllä se näkyi toimivan, kesti vain jonkin aikaa, kaikki siis hyvin!

 10. 8.9.2012
  Irina said:

  Hunajaista -blogin sivulla kyselylinkki toimi oikein hyvin.

 11. 8.9.2012
  Rouva M said:

  Lämpimät onnittelut – molemmista asioista! Hieno uusi blogikonsepti tulossa, kun olet sinäkin mukana. 🙂

  • 10.9.2012
   lisbet said:

   Kiitos, Mrs M, toivotaan näin!