Kullanarvoisia päiviä vain meidän kolmen kesken

Minulla on ollut lomaa tässä heinä-elokuun vaihteessa ja olemme olleet poikien kanssa kolmistaan maakuntakierroksella. Vai pitäisikö sanoa nelistään, sen verran aktiivisesti tulokas muistuttelee minua olemassaolostaan? Ensiksi suuntasimme vanhempieni luo Keski-Suomeen, …

Tarvitset salasanan tämän postauksen lukemiseen. Lue ohjeet, miten saat salasanan.


keskustelu

 1. 6.8.2022
  Jenny said:

  Voi sinun tekstit ja kuvat tuo aina niin lämpimän ja mukavan fiiliksen 🧡

  • 7.8.2022
   lisbet said:

   Kiitos Jenny, sehän on mukava kuulla 🙂

 2. 6.8.2022
  Tiina said:

  Ihana on aina juttujasi lukea ja kauniita kuvia katsella. Niin suloista, kun saattee vielä pikkuisen uuden perheenjäsenen. Vauvapostauksiakin odottelen, vaikka olen mummoiässä. Mukavaa vapaata ja lepoa (rauhallista touhuilua 😉 ennen vauvan syntymää!

  • 7.8.2022
   lisbet said:

   Kiitos <3 Mekin täällä tulokasta jo odotamme malttamattomana, mutta kieltämättä näissä viimeisissä viikoissa ennen syntymää on ripaus haikeutta.

 3. 6.8.2022
  Tiina said:

  Oi, olette olleet tutuissa maisemissa. Pikku Imatralla, rajan läheisyydessä, joka on oma synnyin- ja kotipaikkani. Edelleenkin. Kesällä joskus jopa virkeä , mutta talvella niin hiljainen ja autio.

  • 7.8.2022
   lisbet said:

   Ihana kotiseutu sinulla! Saimaan rannat, Salpausselän harjumaastot… jotain samaa on omissa lapsuudennäkymissäni, vaikka Keski-Suomesta olenkin kotoisin.