Valkoiset korkkarit ja arvonnan voittaja

Liput muodostelmaluistelun junioreiden MM-kisoihin on arvottu. Kiitos kaikille osallistuneille! Random.org:in generaattori valitsi voittajaksi nimimerkin KatiLeena, joka jätti kommentin: ”Entisenä lajin harrastajana, jos saisin liput, matkustaisin täältä ”vähän” kauempaakin paikalle :)” Onneksi olkoon! KatiLeena, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen lisbetblog@gmail.com mahdollisimman pian, kuitenkin sunnuntaihin mennessä, niin saadaan liput ajoissa perille.

Ja muistattehan, että kisojen All event -pakettien lipunmyyntikampanja on edelleen käynnissä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

3 kommentti(a)

  1. 2.28.13
    Tibs said:

    Aivan ihana kuva, Lisbet!